Escola Iniciació

L'Escola és la insígnia del PHC Sant Cugat. Adreçada a nens i nenes entre 3 i 6 anys d'edat, té com a principal objectiu conèixer les nocions bàsiques de l'esport de l'hoquei patins.

Perfeccionament del teu fill/filla en equilibri, coordinació i agilitat.

Pensada per formar els nostres futurs jugadors i jugadores dels equips de base, permet aprendre a patinar i descobrir les primeres nocions de joc amb estic.

La principal tasca que hi realitzem és presentar als nens i nenes l'esport com a part primordial per a la seva formació com a persones, valors positius com el respecte, l'esforç, l'ambició, el treball en equip i la modèstia.

A partir del joc dirigit els alumnes de l'Escola aniran adquirint els hàbits i els coneixements bàsics per a la pràctica del nostre esport i el sentit de responsabilitat i compromís que demana l'esport d'equip.

Si en vols formar part si us plau posa't en contacte amb nosaltres enviant un mail a escolaphcsantcugat@gmail.com

El període de prova gratuït és de 4-5 setmanes, en què et deixarem els patins, pel que només necessitaràs roba d'esport i moltes ganes d'aprendre a jugar amb nosaltres!

De cara a la propera temporada 2023-2024 tindrem un grup de nens i nenes del 2017-2018, i un altre d'iniciació també amb aquestes edats mes del 2019 i 2020 (Aquests son molt petits, recomanem que vinguin a partir dels 3 anys i mig). Sempre es té que començar amb el grup d'iniciació petits per aprendre a patinar i a conèixer el seu cos amb els patins així com tota la psicomotricitat que això comporta. 

HORARIS ESCOLA (A CONFIRMAR PER EL 2023-2024) 

 Escola A (Grans)

 Dimarts  de 18:00h a 19:00h. a pista Sant Francesc.

 Dissabte  de 11:00h. a 12:30h al ZEM Tubau (al costat del camp de futbol).

 Escola B (Petits)

 Dijous  de 18:00h a 19:00h a Pista Sant Francesc.

Dissabtes  de 10:00h a 11:00h al ZEM Tubau (al costat del camp de futbol).

Quotes ESCOLA (A CONFIRMAR PER EL 2023-2024)


QUOTA ESCOLA 2 DIES : 62€/mes ESCOLA per 10 mensualitats.

QUOTA REDUÏDA 1 DIA (Només per 2018-2017): 42€/mes ESCOLA per 10 mensualitats.

Coordinador Escola d'Iniciació PHCSC: David Salvatierra

David centra la tasca com a tècnic d'hoquei patins en la formació de la base, a través de l'Escola d'iniciació, aplicant la metodologia del Club en l'ensenyament de les tècniques bàsiques per a l'aprenentatge de l'hoquei patins.