Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

3ª Copa Monestir - 2009

Imatge de complement Ampliar imatge
3ª Copa Monestir
Divendres 11 i dissabte 12 de setembre 2009. Sant Cugat.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat organitza la 3a edició dela Copa Monestir de Sant Cugat del Vallès.

La jornada pretén ser una trobada de primer nivell nacional i internacional d'hoquei patins, i que te com a objectiu donar a conèixer l'hoquei patins de qualitat a la ciutat de Sant Cugat i, per extensió, als aficionats catalans.

La primera edició de la Copa Monestir la va guanyar el FC Barcelona enfront de l'HC Igualada (ambdós a l'OKlliga), en un partit molt disputat que va fer disfrutar els aficionats que van omplir el PAV2 de la nostra ciutat. L'any passat va ser el nostre primer equip el que la va guanyar enfront els campions de la Bundeslliga alemanya, que de nou ens visita aquest any.

Enguany us presentem una altra vegada un molt bon partit dins del Trofeu de la Copa Monestir. El jugaran el VIVA HABITAT BLANES, un dels equips punters de l'OKlliga espanyola, i l'ERG Iserlohn, equip que juga a la primera divisió alemanya.
Ambdos equips fan la preparació de la temporada aquests dies. Pel Blanes de Sucarrats serà un bon test per al torneig del Centenari de la Costa Brava que jugarà enfront dels altres equips de gironins de l'OKlliga, i als alemanys per a la posada a punt d'abans de l'inici de la Bundeslliga i la participació per segon any consecutiu com a representant del seu país en competició europea a la propera edició de la Copa d'Europa (EUROLLIGA).

 

Annex: Foto  (jpg 127.07KB)
Imatge de complement Ampliar imatge

Pretenem que la jornada sigui una festa de l'hoquei patins català i que serveixi també per presentar a la nostra ciutat els equips sènior masculí i sènior femení del PHC Sant Cugat per a la temporada 2009-2010, com també la resta de jugadors i jugadores de l'entitat, enguany.

Miquel Soler
President del Patí Hoquei Club Sant Cugat

 

Annex: Dossier  (pdf 2.37MB)
Imatge de complement Ampliar imatge
Divendres 11 de Setembre a les 21:30 al PAV2
VIVA HABITAT BLANES vs ERG ISERLOHN

Es pot veure en directe el partit entre l'equip d'oklliga Viva Habitat Blanes i el representant alemany en competició internacional Eurolliga 09/10. Jugadors com Ramon Benito, Xavi Armengol i Jepi Selva i la resta dels seus companys jugant al pav 2 de la Rambla del Celler, davant un Iserlhon molt reforçat amb 2 jugadors portuguesos i un argentí respecte al de la passada temporada.

 

Imatge de complement Ampliar imatge
Dissabte 12 de Setembre

· Presentació del primer equip masculí del PHC Sant Cugat. El club continua amb una aposta clara per donar pas a la gent jove de la casa que majoritàriament formarà aquest equip, amb el complement de jugadors experimentats en la categoria. Continua al capdavant del projecte del sènior masculí en Jordi Raga.

· Possibilitat de veure en directe el partit entre el nou primer equip del club i el representant alemany en competició internacional Eurolliga 09/10.

· Possibilitat de veure en directe el partit entre el sènior femení (enguany a l'OKLLIGA femenina) del club i el Girona HC. Tots dos equips s'han reforçat per a la propera temporada. El Sant Cugat amb una base de jugadoras de la casa presentarà les noves incorporacions i el nou técnic Albert Mendez.

· Partits d'hoquei de les categories juvenil, júnior i 1a catalana femení, com també la foto de família de tots els jugadors i tècnics del club per a la propera temporada.

 

Imatge de complement Ampliar imatge
ERG Iserlohn

Martin Sittler
Patrick Glowka
Nuno Carvalho
Carlos Nunez
Maximilian Springer
Jorge Fonseca
Philip Kirtyan
Sergio Pereira
Felix Bender
Andreas Paczia
Kai Milewski

Detlef Strugala Entrenador
Michael Saul

 

Enllaç:  www.erg-iserlohn.de 
Imatge de complement Ampliar imatge
VIVA HABITAT BLANES

Ernest Freixas
Pere Serrano
Ramon Benito
Àlex Ridaura
Dani Rodriguez
David Plaza
Joaquim Ridaura
Xavi Armengol
Jepi Selva

Francesc Sucarrats Entrenador

Enllaç:  www.blaneshc.cat/ 
Imatge de complement Ampliar imatge
Trofeu Recuperat-ion Sport

Recuperat-ion Sport és una beguda energètica amb electrolits adaptada a esportista amb intens desgast muscular. Amb Recuperat-ion Sport la recuperació és més ràpida, millora el potencial esportiu, amb menor risc de lesions. Per a un esportista la hidratació és crucial, si no reemplaça correctament el líquid perdut per la suor, es produeïx una deshidratació que porta amb si una disminució del rendiment físic i un augment del risc de lesions. Beure únicament aigua no és la millor solució, no és suficient per a evitar la deshidratació i pot perjudicar la salut. L'ideal és determinar les necessitats de líquid de cada persona i a partir d'aquestes elaborar un protocol en el qual es tinguin en compte els minerals i electrolits imprescindibles per al seu rehidratació. Amb Recuperat-ion Sport el cos respon.

Recuperat-ion Sport està distribuït per Laboratoris Esteve.

Enllaç:  Recuperat-ion Sport 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats