Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

meinsa sistemas

Imatge de complement
meinsa sistemas

Tal i com varem comentar en la passada Assemblea de socis del 22 de novembre, tenim la possibilitat de comprar per internet a través del nostre sponsor Meinsa Sistemas.

A la tenda on line de Meinsa trobareu més de 190.000 articles informàtics a preus especials pels socis i simpatitzants del club, incloent algunes consoles i jocs de Wii.
Però, sobretot, el que trobareu és que darrere de la web hi ha persones que us atendran sapiguent que sou socis i simpatitzants del club, oferint un servei de valor afegit.
Meinsa té 25 anys d'experiència en el sector i les seves oficines centrals estàn a Barcelona.

Per entrar, només cal que us doneu d'alta (l'enllaç el trobareu a la part baixa de la web del club), indicant a l'apartat "A l'atenció de" les sigles "PHCSC".
En unes 8 hores laborals ja estareu actius i podreu començar a entrar, consultar amb les potents eines de búsqueda, veure preus, disponibilitats i fer comendes.
La forma de pagament és mitjançant transferència bancària prèvia.
Les entregues es fan a domicili, en un promig de 3 dies laborables.

Us animen a donar-vos d'alta, entrar i adquirir els productes del vostre interès en la confiança que ens ofereix Meinsa, uns dels nostres col·laboradors que porta més temps recolzant al club.

 

Enllaç:  Tienda on-line 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats