Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

International Summer Camp 2013

Imatge de complement Ampliar imatge
International Summer Camp 2013

Han set 2 setmanes de molta feina on el resultat que hem aconseguit plegats ha estat fantàstic.

Durant els matins, els nois han pogut estudiar Anglès a les instal.lacions de la Universitat de Northumbria, i a la tarda hem pogut entrenar.

Destacar la visita que ens va fer el jugador del Reus Deportiu Albert Casanovas, a qui volem agrair que hagi compartit amb nosaltres aquest ISC2013. Ens va aportar la seva experiència i vam estar entrenant tots junts durant 3 sesions. De ben segur que serà un del records que hi quedarà als jugadors. També vam tenir la participació activa de Quim Paüls, qui va donar una xerrada als nanos després de veure un video de tècnica individual.

 

Imatge de complement Ampliar imatge

En les activitats del ISC2013, destacar entre d'altres que vam anar a la platja, vam fer un tour per visitar el Newcastle Football Club, equip que milita a la Premier Anglesa i dissabte vam fer un excursió a Edinburg, capital d'Escòcia.

Després de veure com ha anat aquest any, de ben segur que el proper any repetirem el International Summer Camp.

Ramon Gascón
Director del International Summer Camp 2013

 

Imatge de complement Ampliar imatge

 

Imatge de complement
INTERNATIONAL SUMMER CAMP 2013
del 8 al 21 de Juliol de 2013

Tot i que encara falten uns mesos, des del PHC Sant Cugat ja s'estem preparant les estades de tecnificació d'hoquei a Anglaterra, combinades amb classes d'anglès. Ramon Gascón i Mariol Giralt ja van organitzar aquest Campus l'estiu passat i enguany repetiran. Per fer-ho comptaran amb la col·laboració de gent vinculada a l'hoquei com Andreu Tomàs, Eloi Gaspar o Quim Paüls, entre d'altres.

El Campus es farà a Newcastle Upon Tyne del 8 al 21 de juliol i va dirigit a nois i noies entre els 12 i els 17 anys. Hi ha 25 places i ja es poden fer les reserves. Durant els dies de l'estada es faran 3 hores diàries d'entrenament, jornades tècniques, xerrades i classes d'anglès.

 

Annex: INTERNATIONAL SUMMER CAMP 2013.pdf  (pdf 428.91KB)
Enllaç:  facebook 
Imatge de complement Ampliar imatge

QUIN ÉS L’OBJECTIU DEL RINK HOCKEY INTERNATIONAL SUMMER CAMP?
 
L’objectiu principal dels participants en el Campus són:
 
-La tecnificació de la practica de l’hoquei patins.
-L’aprenentatge de l’anglès.
 
Amb la combinació de les dues coses es pretén millorar com a jugadors i establir valors i vincles futurs a nivell internacional.
 
COM?
 
Campus d’hoquei amb sessions d’entrenament tècnic dirigides per Maiol Giralt i Ramon Gascon, jugador i porter del PHC Sant Cugat amb més de 20 anys d’experiència, i Andreu Tomàs, jugador del HC Quevert (França), amb la col·laboració d’Eloi Gaspar i jugadors del Middlesbrough HC (Anglaterra).
 
Impartirà seminaris a distància Quim Paüls (Tècnic de la RFEP i coordinador del PHC Sant Cugat)
 
Les classes d’angles seran impartides per la NEWCASTLEINTERNATIONAL SCHOOL OF ENGLISH.
 
ON?
 
La ciutat: Newcastle upon Tyne.
Coneguda habitualment com a Newcastle, és una ciutat i districte metropolità de Tyne i Wear, a la regió Northeast d’Anglaterra., situada a la riba del riu Tyne. Es la 20a ciutat més poblada d’anglaterra.
 
La escola: Newcastle International School.
Escola oficial d’idiomes de Newcastle, amb base al campus de Northumbria. Ofereix classes d’angles de nivell ESOL, IELTS, TI i Bissness.
 
La residència: Victoria Hall.
Residència d’estudiants moderna situada en el centre de la ciutat. Disposa d’habitacions completament equipades amb TV per satèl·lit, telèfon i Internet, i diversos espais de lleure i serveis.
 
El centre esportiu: Gateshead Leisure Centre.
Modern centre esportiu situat a 15 minuts del Campus de Northumbria, amb diverses pistes de parquet, gimnàs, sales de vídeo, menjador i piscina.
El trasllat es farà amb autobús privat.
 
INFORMACIÓ:
Podeu trobar o demanar tota la informació del RINK HOCKEY INTERNATIONAL SUMMER CAMP 2013 en els següents enllaços:
 
 Tel: 0034 629 084 621

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats