Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Aleví A

Imatge de complement Ampliar imatge
ALEVI 'A'
Jugadors:

1. Xavier Escolà (p)
2. Àlex Muñoz
3. Quique Rivera
4. Xavi Serrallonga
5. Carlos Rivero
6. Xavier Vernet
7. Joan Galbas
8. Alvaro Coll
9. Sergi López

Equip tècnic:

Entrenador: Francesc Colomer 'Pipo'
Delegat: Boni Rivero

Imatge de complement
Horaris
Entrenaments:

- Dilluns: 18:45 a 20:00 PAV2.
- Dimecres: 19:00 a 20:15 ZEM J.Tubau (Coll Favà).
- Divendres: 18:45 a 20:00 ZEM J.Tubau (Coll Favà).


 

Imatge de complement Ampliar imatge
1ª Fase: Grup 2.

 

Annex: Resultats  (pdf 7.95KB)
Enllaç:  Classificació 
Imatge de complement
Eliminatòries Aleví

11/12/2010 15:30 H.C. PIERA 0-5 PHC SANT CUGAT A
18/12/2010 14:30 PHC SANT CUGAT A 5-3 H.C. PIERA

El PHC Sant Cugat Aleví 'A' classificat per a Preferent. 

Imatge de complement
Grup P2.

 

Enllaç:  Calendari 
Imatge de complement

 

Enllaç:  Resultats 
Imatge de complement

 

Enllaç:  Classificació 
Imatge de complement
Francesc Colomer: 'D'aquí uns anys valorarem el que hem fet'

L'Aleví A del PHC Sant Cugat ha tancat una temporada històrica pel que fa a resultats i sobretot immillorable pel que fa a treball i esforç. L'equip santcugatenc ha aconseguit entrar dins el 8 millors equips de Catalunya i d'Espanya, seguint una feina iniciada des de fa uns anys a la base del PHC Sant Cugat.

La valoració que puc fer com entrenador és molt positiva ja que en els dos anys que he portat aquest equip hem aconseguit estar cada any entre els 8 millors equips de Catalunya, aquest fet no hauria sigut possible si els jugadors no haguessin fet l'esforç que han fet durant cada un dels entrenaments que em realitzat durant aquetes dues temporades. A més cal dir que a part de la implicació dels jugadors hi ha hagut un recolzament total dels pares i mares, que ha fet que el nostre treball diari fos fàcil de fer. Com entrenador només tinc paraules d'agraïment al club per haver-me deixat portar aquest equip amb unes expectatives que crec que hem fet bones i que a part de bons resultats ,s'ha aconseguit fer un equip humà que de ben segur farà que el PHC Sant Cugat tingui bons jugadors per nodrir el primer equip, que estrenarà nova categoria la temporada vinent.

Pel que fa als campionats tant de Catalunya com d'Espanya , penso que ha estat una experiència que tant els jugadors com l'equip tècnic no oblidarem, no tant sols pel bon hoquei i nivell de competició que hem fet, sinó per l'experiència i formació que han aconseguit els jugadors. La vivència durant 24 hores seguides entre els membres de l'equip, el bon comportament entre ells mateixos i el respecte per cadascun dels rivals, la bona conducta que els jugadors han tingut tant a dins com a fora la pista, i un llarg etcètera que farà que de ben segur d'aquí uns quants anys encara recordem aquest campionats amb un somriure a la cara, almenys és el que em passarà a mi sempre que recordi el que hem viscut durant aquests dos darrers anys amb en Xavier Escolà,en Guillem Rue, l'Alvaro Coll, l'Alex Muñoz, en Sergi Lopez, en Quique Rivera, en Carlos Rivero, el Xavi Vernet, en Joan Galbas , en Xavi Serrallonga, els delegats, equip tècnic i sobretot amics Boni Rivero, Marc Comalat i Robert Rue.

Francesc Colomer
Entrenador aleví A del Patí Hoquei Sant Cugat
www.phcsantcugat.com

Campionat de Catalunya 2011

Campionat d'Espanya 2011

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats