Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Tecno Campus S.Santa'09

Imatge de complement
Hoquei patins

Pista Poliesportiva Municipal ZEM Jaume Tubau Sant Cugat.

Dies: 6, 7, 8 i 9 d'Abril de 2009.
Horari: de 9:30 a 13:30.

Edats: des d'escola fins a alevins i femení "B".

Preu: 40 eur.Imatge de complement

Toni Sariol és el nou Director Tècnic de l'Escola d'Iniciació del P.H.C.Sant Cugat, després d'implementar el seu projecte formatiu d'escoles d'iniciació en diversos col.legis i clubs.

Sariol, ha centrat la tasca com ha tècnic d'hoquei patins en la formació de la base, a través de les escoles d'iniciació. La seva metodologia d'ensenyament de les tècniques bàsiques per a l'aprenentatge de l'hoquei patins es pot consultar en el llibre "Iniciación al hockey patines" que ja ha arribat a la quarta edició.
Actualment, perfila els últims serrells del que serà el segon llibre, titulat "Crédito de Patinaje" dirigit als professors d'Educació Física dels Col.legis per tal de facilitar-los una eina bàsica per ensenyar el patinatge.

Sariol va ser jugador de Divisió d'Honor d'Hoquei Patins entre 1969-1983. Després va col.laborar en la organització de l'hoquei patins en els JJOO de Barcelona'92. D'ençà 1994 fins el 2001 va desenvolupar un projecte renovador d'Escola d'Iniciació al P.H.C. Sant Cugat, adreçat a la formació de la mainada.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats