Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

International Summer Camp 2012

Imatge de complement Ampliar imatge
INTERNATIONAL SUMMER CAMP 2012
Hockey & Inglés

Desde el PHC Sant Cugat, hemos tenido la iniciativa de preparar un Campus de verano Internacional con el objetivo de agrupar dos aspectos determinantes de nuestra actividad como Club:
1.- Crecer en la práctica del Hockey para conseguir mejorar nuestra base deportiva.
2.- Reforzar la práctica del Inglés, y establecer unos valores y vínculos futuros de nuestros jugadores a nivel internacional.


DIRECTORES Y MONITORES:
MAIOL GIRALT y RAMON GASCON: Jugadores con una amplia experiencia tanto en OK Liga como en Primera Nacional. Algunos de los equipos más destacados donde han jugado son: Esfer Oviedo, Lleida Llista Blava, CP Vic, CP Alcobendas, Tordera, Lloret, GEiEG.
Colaboraciones: Se contará con el apoyo de varios jugadores internacionales ingleses de la plantilla actual del Middlesbrough roller hockey (vigente campeón de la Premier League Inglesa).


LUGAR: Newcastle Upon Tyne (Reino Unido)
FECHAS: 9 al 22 de Julio de 2012
EDADES: Entre 12 y 17 años
PLAZAS: Entre 15 y 25 plazas.


OBJETIVOS:
El objetivo del campus es reforzar y/o aprender inglés así como tecnicar el hockey en un entorno internacional. El modelo diseñado es el siguiente:
- Campus de Hockey: 3h diarias de entrenamiento técnico.
- Clases de Inglés: 3h diarias de lunes a viernes, en NEWCASTLE INTERNATIONAL SCHOOL OF ENGLISH, en aulas de un maximo de 10 alumnos, profesor cualicado, test de colocación y entrega de certicado una vez nalizado el curso.
- Actividades: Se dispone de un plan diario de actividades para que los participantes se puedan sentir a gusto, hacer amigos y conocer nuevas culturas.

 

Para más información:

Ramón Gascón (629 084621)  o  ramongascon@hotmail.com

 

Annex: Toda la info  (pdf 1.99MB)
Imatge de complement Ampliar imatge
NEWCASTLE INTERNATIONAL SCHOOL OF ENGLISH

El campus es a Newcastle, per nens de 12 a 17 anys, durant 14 dies del 9 al 22 de Juliol.
Hem arribat a un acord amb la International School of Newcastle per fer classes d'Anglés, activitats i dormir al campus de la Northumbria University, al centre de Newcastle. Donat que les pistes que tenen no son aptes per l'Hoquei, hem trobat una a Gatshead, al costat de Newcastle i ens desplaçarem cada dia amb autubus particular per fer entrenaments de tecnificació junt amb jugadors del Middlesbrough, actual campió de la Premier. La durada de la tecnificació serà de 3h cada dia.
Es una experiència nova que la fem de la mà de la ISE (www.newcastle-ise.com ), a part de l'Hoquei, gaudirem de la experiència de fer amics que venen a estudiar d'arreu del món.

 

Annex: Informació  (pdf 1.99MB)
Imatge de complement
El PHC Sant Cugat organitza una estada a Newcastle durant l'estiu

El Patí Hoquei Sant Cugat presenta l'Internacional Summer Camp, una iniciativa que vol incentivar l'aprenentatge de l'anglès i les relacions amb joves d'altres països a través de la pràctica de l'hoquei. Els organitzadors han triat Newcastle perquè tenen contactes amb un dels clubs de la ciutat.

L'activitat, adreçada a joves d'entre 12 i 17 anys, es desenvoluparà a Newcastle entre el 9 i el 22 de juliol. Durant el dia, els participants dedicaran el mateix temps, tres hores, a la millora de la tècnica de l'hoquei i a classes d'anglès. Durant els caps de setmana hi ha programats dos viatges, un a Edimburg i un altre a Sunderland. Un dels organitzadors, Ramon Gascón, explica d'on va sorgir la idea.
 

Segons Gascón, l'objectiu prioritari és que els inscrits al campus puguin millorar l'anglès tot jugant a hoquei amb jugadors anglesos. La residència i les classes d'anglès estaran situades al campus de la universitat de Northumbria, al centre de Newcastle i, a 20 minuts d'allà, les pistes d'hoquei. Els monitors que formen part del projecte tenen una àmplia experiència a l'OK lliga. També hi col·laboraran jugadors anglesos internacionals del Middlesbrough Roller Hockey, equip vigent campió de la Premier League Anglesa.

S'han ofertat un màxim de 25 places i el preu és de 1.900 euros encara que s'haurà de pagar el 30% en el moment de l'inscripció. La resta s'haurà d'abonar abans del 30 de juny. Els interessats tindran temps d'inscriure's fins la primera setmana del mateix mes.

Annex: Mes info  (pdf 1.99MB)
Enllaç:  cugat.cat 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats