Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Programa d'activitats

Imatge de complement
Ampliar imatge
Annex: Triptic  (pdf 657.07KB)
Enllaç:  Tota la informació 
Imatge de complement
Ampliar imatge
3-Maig-2011: Presentació de la 11ª Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer
Ajuntament de Sant Cugat.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor d'Esports, Xavier Amador, asseguren que la 11ª Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer té un esperit molt lligat als valors de solidaritat, educació i superació de la ciutat. El torneig d'hoquei patins, organitzat a la ciutat pel Patí Hoquei Club Sant Cugat, tindrà lloc el proper 14 de maig i segons el president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, Joan Torner, serà un nou èxit i deixarà petjada a Sant Cugat.

L'11a edició d'aquest torneig ha estat presentada aquest dimarts al vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament. El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha explicat que des del primer moment han donat tot el seu suport al PHC Sant Cugat i a la Fundació Amics Joan Petit per acollir aquesta cita. Xavier Amador: "Des de l'Ajuntament ens identifiquem molt amb la Fundació Amics Joan Petit i els seus valors".

L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha expressat en la mateixa línia i ha mostrat la satisfacció de la ciutat per convertir-se en seu del torneig. Mercè Conesa: "És un goig acollir una iniciativa com aquesta. És una inciativa molt lligada a l'esperit de la nostra ciutat".

El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Miquel Soler, ha explicat l'objectiu de la Festa-Torneig Joan Petit Nens Amb Càncer. Miquel Soler: "L'objectiu no és esportiu. Volem que s'ho passin i bé i volem ajudar als nens amb càncer".

Finalment, el president de la Fundació Amics Joan Petit, Joan Torner, ha agraït la predisposició del club i l'Ajuntament i els ha fet partíceps de l'esperit de la fundació. Joan Torner: "Sant Cugat comença avui una festa. Ja sou Joan Petit, sou de la família Joan Petit".

300 nens i nenes de tot Catalunya participaran al torneig d'hoquei patins el 14 de maig, que es jugarà al Pav-2 de la rambla del Celler. En els dies previs i posteriors al torneig, es faran altres activitats complementàries. El dilluns 9 de maig a les 19.30h hi haurà la xerrada 'Exercici i esport amb seguretat' a càrrec del cardiòleg Serra-Grima, organitzada pel PHCSC i Cugat.cat, al claustre de Monestir. El dissabte 14 de maig hi haurà cinc xerrades al Capio Hospital General de Catalunya. I diumenge 15 de maig es farà una patinada popular solidària pels carrers de Sant Cugat.

Font: cugat.cat

Imatge de complement
Ampliar imatge
Exposició "TEIXITS"
Capio Hospital General de Catalunya del 27 d'abril al 8 de maig.
Imatge de complement
Ampliar imatge
Xerrada: "Exercici i esport amb seguretat"
Serra-Grima: "L'esport és salut i el risc és baix si es fan les coses ben fetes"

 El cardiòleg de l'Hospital de Sant Pau i del FC Barcelona, el doctor Serra-Grima, ha desmitificat els riscos de l'esport i ha recomenat la pràctica esportiva controlada als nens amb problemes de salut en la xerrada que ha impartit aquest dilluns al claustre del Monestir. L'acte, emmarcat dins l'agenda d'activitats de la Festa-Torneig d'hoquei patins Joan Petit Nens Amb Càncer, estava organitzat pel Patí Hoquei Sant Cugat i Cugat.cat.

L'especialista en cardiopaties ha assegurat que les visites habituals al pediatra i al metge de capçalera són suficients per descartar factors de risc i que només a nivell professional i d'alta competició és necessari fer un seguiment més ajustat. El doctor Serra-Grima afirma que el risc en l'esport és molt baix.

Ricard Serra-Grima: "L'esport no té masses riscs. Quan es fan les coses ben fetes no hi ha risc. L'esport és millora del rendiment i de la salut."

Serra-Grima creu que alguns casos mediàtics en els últims anys han alarmat la població i els esportistes d'un risc que no existeix.

Ricard Serra-Grima: "Han alarmat la població i el món de l'esport d'un risc que no existeix."

La xerrada impartida forma part de l'agenda d'activitats de la Festa-Torneig Joan Petit Nens Amb Càncer. El doctor Serra-Grima ha apostat per promoure l'esport controlat entre els nens que hagin patit problemes de salut com cardiopaties i càncer. Serra-Grima defensa que l'esport és una font de la salut que aporta beneficis als malalts i que, per tant, s'ha de potenciar.

Font: cugat.cat

Enllaç:  Video 
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge Link
Joan Petit en el Super3 de TV3
Enllaç:  Super3 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats