Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

18è Tournoi de Pâques (Nantes)

Imatge de complement
18è Tournoi International du Printemps du Rink
categories U15 i U17 el 7 i 8 d'abril de 2012

El club francès de Nantes NARH organitza el 18è  Tournoi International du Printemps du Rink d'hoquei patins en categories U15 i U17 el 7 i 8 d'abril de 2012.

Categoria U15: CE Arenys de Mar, PHC Sant Cugat B, Igualada HC (Catalunya), RHC Friedlingen (Alemanya), Selecció de Loira, NARH (França).

Categoria U17:
PHC Sant Cugat (Catalunya), SA MERIGNAC, AL-Ploneour Lanvern, NARH (França).

Annex: Calendari  (pdf 32.47KB)
Imatge de complement
El PHC Sant Cugat Aleví C participa en categoria U15.
Imatge de complement
El PHC Sant Cugat Infantil B participa en categoria U17.
PHC Sant Cugat Aleví C
Ampliar imatge
El Patí Hoquei Sant Cugat s'estrena amb bon peu al torneig de Nantes

Debut amb victòria de l'infantil B i aleví C del Patí Hoquei Sant Cugat en la 18a edició del Torneig Internacional Ciutat de Nantes, organitzat pel Nantes Atlantique Rink hoquei. El campionat compta amb els equips de base més prestigiosos de França, Alemanya i Catalunya.

L'infantil santcugatenc venç (1-0) davant el conjunt local, el Nantes Atlantique Rink hoquei, un dels clubs amb més prestigi del continent. De la seva banda, l'aleví també ha començat el torneig amb bon peu guanyant (3-1) al Nantes. Aquest torneig compta amb els millors equips de part d'Europa. Com a catalans, a més del Patí Hoquei Sant Cugat, hi ha l'Arenys de Mar i l'Igualada. El Friedlinguen és l'únic representant alemany, i per part de França, a més dels organitzadors, hi ha la Selection Regionale Pays de la Loire, el Ploneour i el Merignac.

Aquest torneig servirà perquè els jugadors del Patí Hoquei Sant Cugat visquin una gran experiència esportiva, i és que durant la seva estada a França el santcugatencs són acollits a cases del jugadors francesos per establir una convivència.

 

Font: cugat.cat

Enllaç:  cugat.cat 
Imatge de complement
El Patí Hoquei Sant Cugat torna de Nantes amb un 2n i un 3r lloc

L'infantil del Patí Hoquei Sant Cugat ha finalitzat segon en el Torneig Internacional Ciutat de Nantes, mentre que l'aleví ha estat tercer. El torneig, organitzat pel Nantes Atlantique Rink hoquei, ha aplegat equips catalans, francesos i alemanys.

El torneig ha servit perque els jugadors santcugatencs hagin conegut la metodologia de joc d'altres països, a més d'establir relació amb la resta d'equips catalans, francesos i alemanys. A més del segon lloc dels infantils i el tercer dels alevins, el conjunt santcugatenc també s'ha endut el trofeu 'Fair Play', pel joc net desenvolupat durant tota la competició.

Font: cugat.cat

Enllaç:  cugat.cat 
Imatge de complement
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats