Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

12ª Joan Petit Nens amb Càncer

Sant Cugat al Joan Petit de La Seu d'Urgell 2012

Felicitats a en Pau, Marti, Roger, Didac, Aran , Anton, Mateo, Gerard i la Rosa Maria.

Imatge de complement
Ampliar imatge Link
12ª FESTA-TORNEIG JOAN PETIT NENS AMB CANCER

Fa dotze anys que vàrem engegar la 1ª festa-torneig amb l’idea de que els mes menuts que comencen a practicar de l’hoquei, l’esport que practicava en Joan petit, el nen que dona nom a la festa i que va jugar el seu partit difícil de veritat, el de la lluita contra el càncer, fessin el seu homenatge a tots els Joan’s petits que en aquests moments l’estan jugant.

L’esperit dels Joan’s petits , tot i les dificultats d’enfrontar-se a una malaltia tant dura, es la il·lusió de superar aquests partits de dificultats que presenta el càncer en desenvolupament o càncer infantil i que cada cop mes s’aconsegueix guanyar, per part de tots els professionals que  dediquen el seu esforç a l’oncologia pediàtrica i també, a tots els que hi aporten la seva col·laboració.

“Stick” molt content de que aquest Joan petit i totes les iniciatives que s’han organitzat a l’entorn de la festa es faci aquest any a la ciutat de La Seu d’Urgell, dins d’un espai inigualable com es el Cadi. Des de la presentació del projecte, l’acullida i l’ implicació de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, del CH Cadi –aquest any celebra el seu 25é aniversari-, el Sant Hospital de La Seu i de moltes entitats i voluntaris que s’han bolcat en l’organització, es una mostra de que amb l’esforç de tots hem de continuar treballant per aquest objectiu.

Amb en Joan petit, vàrem tenir la sort de viure excursions inoblidables per la ciutat i la vostra comarca, que es la que en aquesta edició acollirà als nens i a les seves famílies que estic segur que recordaran sempre mes. Particularment també he estat afortunat de passar estius amb les estades d’hoquei organitzades amb el C.H. Cadi i de fer amics que ara estan fent una feina desinteressada perquè tot surti be.

Moltes gràcies a tots els que han fet La Seu d’Urgell, ciutat Joan Petit 2012.


JOAN TORNER I CORCOY

President Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer 

Annex: Actes i espectacles solidaris  (pdf 3.70MB)
Imatge de complement
Ampliar imatge
Maria Rosa Tamburini
Directora de l'Escola del PHC Sant Cugat

La Directora de l'Escola del PHC Sant Cugat, Maria Rosa Tamburini, va lliurar la cullera dels Amics del Joan Petit als amics de La Seu.

Imatge de complement
Ampliar imatge
Valors i diversió

Els nois i noies s'ho van passar molt be, fent esport i amistat.

Sant Cugat dóna el relleu del Joan Petits Nens amb càncer a La Seu d'Urgell

HOQUEI PATINS

Imatge de la darrera edició celebrada a Sant Cugat
Imatge de la darrera edició celebrada a Sant Cugat

Sant Cugat, a través del Patí Hoquei Club Sant Cugat, passarà el relleu de la 12a Festa-Torneig Joan Petits Nens amb càncer a la Seu d'Urgell sota l'organització del Club Hoquei Cadí. L'acte estarà presidit pel Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, i comptarà amb la presència de representants dels dos clubs i del regidor d'Esports, Xavier Tizón, a dos quarts de set de la tarda al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Melcior Colet.

Sant Cugat farà el traspàs de la 'Cullera d'en Joan Petit' que durant tot l'any l'ha tingut la nostra ciutat a la Seu d'Urgell, població que acollirà la 12a edició de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb càncer. L'acte serà a dos quarts de set de la tarda al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Melcior Colet.

JOAN GARCIA
NOTICIA DIFOSA EL 16/MAI/12

Xavier Tizón passa el testimoni de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb càncer a la Seu d'Urgell

HOQUEI PATINS

Imatge de l'acte de traspàs
Imatge de l'acte de traspàs

La 12a edició de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb càncer passa a ser promoguda per la Seu d'Urgell després que el regidor d'esports, Xavier Tizón, hagi donat el relleu a l'alcalde de la capital alturgellenca, Albert Batalla. Per tant, després que el Patí Hoquei Club Sant Cugat fos l'organitzador de l'11a edició, enguany ho serà el Club Hoquei Cadí. L'acte, celebrat al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Doctor Melcior Colet de Barcelona, ha estat presidit pel secretari general de l'Esport, Ivan Tibau.

L'últim dissabte de maig tindrà lloc la Festa - Torneig Joan Petit Nens amb càncer a la Seu d'Urgell. Una activitat que té com a objectiu involucrar a la ciutadania perquè lluiti contra el càncer, sobretot en el vessant infantil i de desenvolupament. Aquesta entitat treballa per a la conscienciació social sobre aquesta malaltia i dur a terme diferents activitats solidàries per obtenir donacions que vagin dirigides a projectes d'investigació sobre el càncer. Després que Sant Cugat hagi acollit l'11a edició d'aquesta iniciativa, aquest dimecres, el regidor d'Esports de Sant Cugat, Xavier Tizón, ha passat el relleu a l'alcalde de la seu d'Urgell, Albert Batalla.

L'acte, celebrat al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Doctor Melcior Colet de Barcelona, ha estat presidit pel secretari general de l'Esport, Ivan Tibau. També han estat presents el president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb càncer, Joan Torner, i el president del Club Hoquei Cadí, Joan Garreta.

JORDI FOIX
NOTICIA DIFOSA EL 16/MAI/12

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats