Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Presentació Actes 50è aniversari

Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge Link
El PHC Sant Cugat presenta la Copa de la Princesa i la samarreta del cinquantè aniversari

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha presentat aquest dimecres la Copa de la Princesa de l'11 i 12 de febrer, la samarreta del mig segle de l'entitat i la resta d'esdeveniments per commemorar el cinquantè aniversari del club. Un concurs de dibuix infantil per dissenyar el logotip de l'aniversari, la composició d'un himne per l'efemèride, l'edició d'un calendari amb les dates més importants de l'any a l'entitat i una trobada d'expresidents són algunes de les iniciatives que s'organitzaran l'any que ve.

 

La presentació d'aquests actes s'ha dut a terme a l'Hotel Sant Cugat i hi han participat Josep Ribas, coordinador del Comitè d'Hoquei Patins de la Federació Espanyola de Patinatge, Quim Pastor, secretari general de la Federació Catalana de Patinatge, Eloi Rovira, regidor d'Esports, i l'exjugador del PHC Sant Cugat i guanyador de títols estatals i continentals amb Noia i Liceo, Ramon Canalda.

Durant el primer quatrimestre de l'any, el Patí Hoquei organitzarà un concurs en què es decidirà el logotip els 50 anys a través dels dibuixos que hagin proposat els jugadors del planter. A més, l'11 i 12 de febrer arribarà el plat fort de l'any: la Copa de la Princesa, que acollirà al pav 2 els tres millors equips a la primera volta de Primera Divisió i el sènior masculí vermell-i-negre que, de fet, a hores d'ara també es troba en aquestes posicions. El PHC Sant Cugat descobrirà una placa commemorativa per al 50 aniversari.

Al segon quatrimestre, s'organitzarà una trobada d'expresidents, una exposició fotogràfica, un sopar commemoratiu i es compondrà l'himne del cinquantenari, amb l'assessorament del director i compositor Xavi Manyoses i d'Ignasi Bassó, col·laborador habitual de l'entitat.

El programa d'actes es tancarà al tercer trimestre amb una patinada popular, una trobada d'exjugadors i jugadors actuals del club, la publicació d'un calendari on es marcaran les dates importants de l'any i la creació d'un espai a la xarxa on els socis puguin penjar imatges amb l'etiqueta #50anysphcsantcugat.

Josep Ribas, coordinador del Comité d'Hoquei Patins de la Federació Espanyola de Patinatge, ha destacat l'esforç del club per ser la seu de la Copa de la Princesa i ha celebrat la seva disputa no només pel bé de l'esport a la ciutat sinó també per tot l'hoquei patins català.

Josep Ribas

Fins ara no s'havia donat que hi hagués tanta voluntat d'organitzar una Copa de la Princesa com aquest any. A més, crec que és un bé per a tot l'hoquei català.
 
 
00:00
 
00:19
 
 
 

 


Maria Rosa Tamburini i Alain Rivero, capitans dels primers equips masculí i femení, i Ramon Canalda han ajudat a explicar la proposta d'actes. El club, a més, ha fet entrega de samarretes commemoratives als representants de les diferents institucions.

Font: cugat.cat

Enllaç:  Video (cugat.cat) 
Imatge de complement
Ampliar imatge Link
Imatge de complement
Ampliar imatge Link
Imatge de complement
Ampliar imatge Link
Imatge de complement
Ampliar imatge Link
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats