Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Presentació

Imatge de complement
Ampliar imatge
Sant Cugat acollirà la propera edició de la Copa de S.A.R. La Princesa
La competició es disputarà el 11 i 12 de febrer de 2017
 
La Federació Espanyola de Patinatge ha concedit al Patí Hoquei Club Sant Cugat l'organització de la Copa de S.A.R. La Princesa, que es disputarà l'11 i 12 de febrer al Pav2 de la Rambla del Celler. Aquesta distinció serà un dels actes principals del seu 50è aniversari. La competició la disputen, el PHC Sant Cugat com amfitrió, i els altres tres primers classificats de la Primera Divisió Nacional Espanyola.
 
El Patí Hoquei Club Sant Cugat presentarà la Copa de la Princesa el 14 de desembre a les vuit del vespre a l'Hotel Sant Cugat. El club considera molt important organitzar aquesta competició i més en l'any que compleixen mig segle, tal com comenta el seu president, Francesc Marzà.
 
Francesc Marzà: "Aquesta organització és molt important i també per a la ciutat. Al món del hoquei és molt important i per això vam presentar la candidatura."
 
Els santcugatencs ja tenen plaça assegurada per disputar la competició. En aquests moments, el CH Palafrugell, el CP Tordera i el CE Arenys de Munt serien els equips que l'acompanyarien en el torneig.
Imatge de complement
Ampliar imatge

Equips classificats:

  • C.H. Palafrugell
  • C.E. Arenys de Munt
  • Asturhockey C.P.
  • P.H.C. Sant Cugat
Imatge de complement
Ampliar imatge

Classificació PRIMERA DIVISIÓ a 21-01-2017 (jornada 13):

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats