Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Nadal Sobre Rodes

Imatge de complement
Ampliar imatge
NADAL SOBRE RODES
Vic acollirà la festa solidària Nadal Sobre Rodes el 30 de desembre.
 
Les seleccions catalanes masculina i femenina s'enfrontaran amb dues seleccions mundials i tots els beneficis seran per a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.
 
Aquest dimarts al migdia s'ha presentat a Vic la festa solidària Nadal Sobre Rodes que el 30 de desembre es farà al Pavelló Castell d'en Planes i inclourà dos partits de les seleccions catalanes masculina i femenina d'hoquei patins contra dues seleccions mundials.
 
Els beneficis seran per la Fundació "Amics Joan Petit Nens amb Càncer". Joan Veciana, president de la Federació Catalana de Patinatge, ha explicat què significa fer un acte com aquest a la capital d'Osona:
"És com tornar a cas. Osona seria una de les capitals mundials de l'hoquei. Hi ha altres zones de Catalunya juntament amb San Juan on es viu més intensament l'hoquei i anar al pavelló de Vic i rememorar les victòries de la Copa Amèrica on vam poder participar com a selecció i representant el nostre país és un orgull."
 

Font: www.ccma.cat/esport3 

Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Carolina Herrera participar en la festa solidària Nadal Sobre Rodes

La festa solidària Nadal sobre Rodes amb motiu del 10è aniversari de Hockeymania a benefici de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer ha inclòs un torneig d'escoletes i els partits de les seleccions catalanes masculina i femenina contra dues seleccions mundials.

La selecció masculina no ha pogut amb la selecció mundial (2-4) i la selecció femenina ha pogut capgirar el resultat advers per a acabar guanyant per 4-3 al combinat mundial femení on ha participat la jugadora del Patí Hoquei Carolina Herrera.

El públic que ha assistit al Pavelló Municipal Castell d'en Planes de Vic ha gaudit d’un gran espectacle i ha pogut contribuir a la lluita contra el càncer infantil, ja que tota la recaptació anava destinada a la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, finalment la recaptació ha estat de 8.000€.

El duel femení, que ha comptat amb la participació de la jugadora argentina del PHC Sant Cugat Carolina Herrera, estat molt emocionant i ple d’alternatives. Berta Busquets ha enviat una pilota al pal només començar però ha estat l’alemanya Maren Wichardt qui ha establert el 0-1. Carolina Herrera ha provocat una falta directa que ella mateixa s’ha encarregat de llençar sense sort. L’empat ha arribat a 4 minuts per al descans, amb un penal transformat per Yolanda Font.

A la segona part, l’asturiana Tasha Lee  ha tornar a avançar a la selecció mundial 1-2, però dos gols consecutius de la jugadora del Cerdanyola Gemma Solé han fet justícia a la superioritat catalana. Laia Salicrú també ha estat decisiva per a la victòria tot aturant un penal, que ha permès que el 4-2 de Pati Miret, de falta directa, fos gairebé definitiu. Tanmateix, l’emoció ha durat fins al final, després d’una nova diana de Lee, que ha deixat el definitiu 4-3.

La jugadora del PHC Sant Cugat Carolina Herrera ha jugat molts minuts, ha tingut bones oportunitats per a marcar i ha demostrat que és una jugadora de nivell mundial.

Selecció Catalana Femenina: Gemma Solé (Cerdanyola), Vane Garcia (Cerdanyola), Laura Puigdueta (Palau), Berta Busquets (Palau), Yolanda Font (Sferic), Cate Ortega (Vilanova), Pati Miret (Vilanova), Nara López (Voltregà), Laia Castro (Girona) i Laia Salicrú (Reus).

Selecció Mundial Femenina: Ester Tosar (Manlleu), Laura Vicente (Palau), Tasha Lee (Voltregà), Carolina Herrera (PHC Sant Cugat), Marta González Piquero (Gijón), Sara Lolo (Gijón), Pancha  Puertas (Bigues i Riells), Cata Flores (Vilanova), Laura La Rocca (Iserlohn) i Maren Wichdart (Iserlohn).

Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Carolina Herrera jugarà amb la selecció mundial d'hoquei patins davant Catalunya el 30 de desembre

La jugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat, l'argentina Carolina Herrera, jugarà amb la selecció mundial d'hoquei patins davant Catalunya dissabte de la setmana que ve al pavelló de Vic. El partit es disputarà a un quart de vuit de la nit. La Federació Catalana de Patinatge, la botiga d'esports Hockeymania i la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer organitzen la diada de la Festa Nadal sobre Rodes, que començarà a dos quarts de tres de la tarda i finalitzarà a les nou de la nit.

Les seleccions catalanes ja tenen convocatòria

Aquest proper dia 30 a Vic, tornen les seleccions catalanes masculines i femenines en el marc de la festa Nadal Sobre Rodes de Hockeymania, empresa de material d'hoquei que compleix ja 10 anys. Els rivals seran una selecció mundial. Aquí teniu la llista sencera de convocats:

SELECCIÓ CATALANA MASCULINA

Sergi Fernández (Barcelona)
Gerard Camps (Vendrell)
Adrià Ballart (Manlleu)
Nil Roca (Noia)
Martí Casas (Noia)
Sergi Aragonès (Noia)
Xavier Crespo (Voltregà)
Oriol Garcia (Girona)
Marc Grau (Lloret)
Gerard Pujol (Palafrugell)

SELECCIÓ MUNDIAL MASCULINA

Edi Nicoletti (Trissino)
Aitor Egurrola (Barcelona)
Lucas Ordóñez (Barcelona)
Marc Gual (Barcelona)
Enric Torner (Forte dei Marmi)
Darió Giménez (Lleida)
Maxi Oruste (Alcoi)
Francisco Daniel Roca (Alcoi)
David Torres (Liceo)
Edu Lamas (Liceo)

SELECCIÓ CATALANA FEMENINA

Gemma Solé (Cerdanyola)
Vanesa Garcia (Cerdanyola)
Laua Puigdueta (Palau de Plegamans)
Berta Busquets (Palau de Plegamans)
Yolanada Font (Sferic)
Cate Ortega (Vilanova)
Patrícia Miret (Vilanova)
Nara López (Voltregà)
Laia Castro (Girona)
Laia Salicrú (Reus)

SELECCIÓ MUNDIAL FEMENINA

Ester Tosar (Manlleu)
Laura Vicente (Palau de Plegamans)
Natasha Lee (Voltregà)
Carolina Herrera (Sant Cugat)
Marta González Piquero (Gijón)
Sara Lolo (Gijón)
Francisca Piuertas (Bigues i Riells)
C. Flores (Vilanova)
Laura La Rocca (Iserlohn)
Maren Wichdart (Iserlohn)

  • Font: OKCAT
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats