Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

13ª Joan Petit Nens amb Càncer

Imatge de complement
Ampliar imatge Link
13ª Festa Joan Petit Nens amb Càncer
25 de Maig de 2013 - Sant Just Desvern

L’Hoquei Club Sant Just ha estat escollit per la Fundació Amics Joan Petit  com a seu de la 13ª Edició de la Festa Torneig d’Hoquei Patins Joan Petit Nens Amb Càncer.

Tot i que el final de festa és un torneig entre nens de 3 a 6 anys d’una trentena d’Escoles d’Hoquei d’arreu de Catalunya que mai hagin competit, aquest esdeveniment va molt més enllà, ja que es vol transmetre els valors que van associats a aquesta festa com son la Solidaritat, l’Educació el Coneixement i la Divulgació d’una malaltia a la qual tots volem vèncer.

És per això que aquesta gran diada d’hoquei infantil va acompanyada, abans i després, d’un bon programa d’activitats, amb xerrades informatives sobre el càncer i actuacions diverses.

Aquesta Festa Torneig és realitzarà el dia 25 de maig al Complex Esportiu “La Bonaigua” de Sant Just Desvern.

Des de l’HCSJ  volem fer partícips a tota la família de l’Hoquei i a les altres entitats del poble a que ens ajudin a fer d’aquest un gran esdeveniment, segur que amb la vostre participació serà un èxit.

Seguirem informant!!

Per qualsevol consulta us podeu adreçar al correu del club. club@hcsantjust.net

Per més informació podeu visitar el web de la Fundació www.joanpetit.net

 

Font: http://www.hcsantjust.net/

 

Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Activitats relacionades amb la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer
Annex: Informació  (pdf 107.74KB)
Enllaç:  Programa d'actes 
Imatge de complement
Ampliar imatge
LA FESTA-TORNEIG JOAN PETIT 2013 VA PRENENT FORMA

Com cada any, i ja van 13, la FUNDACIÓ AMICS JOAN PETIT – NENS AMB CÀNCER organitza de forma itinerant per arreu de Catalunya una Festa-Torneig sense caràcter competitiu amb molts equips d’escola de diversos clubs d’hoquei patins, la finalitat de la qual és la de divulgar i promoure la lluita contra el càncer infantil i donar suports a totes les famílies que ho pateixen. Per la edició d’enguany el municipi de Sant Just Desvern prendrà el relleu de La Seu d’Urgell, seu de la festa del 2012, i sota la organització del HC Sant Just  amb la col·laboració de l’ajuntament i diferents entitats de la vila, acollirà en les instal·lacions del Complex Esportiu “La Bonaigua” la 13ª Edició de la Festa-Torneig Joan Petit el proper dissabte 25 de maig, per la que s’ha previst una participació de prop de 300 nens i nenes de 3 a 6 anys repartits  en una trentena d’equips d’escola.

Amb el compte enrere a dos mesos mal comptats pel dia assenyalat, ja van perfilant-se molts dels detalls de la Festa, com el que serà presentada oficialment el proper 22 d’abril a les 18 h al pavelló municipal de “La Bonaigua” de Sant Just Desvern amb la presència dels jugadors del primer equip d’hoquei del FC Barcelona i tindrà com a padrí al jugador de futbol del Barça Eric Abidal, i resident a la població. L’acte serà presentat pel periodista de TVC Lluís Canut. Entre el dia de la presentació i la festa, l’ajuntament de Sant Just Desvern també té programades diferents activitats lúdiques, culturals i solidàries en favor de la conscienciació social sobre el càncer infantil, com exposicions, concerts i xerrades. El cartell de la festa d’enguany ha estat elaborat per Carles Busquets, il·lustrador de contes infantils veí de Sant Just.
 
Durant la festa del 25 de maig, a banda del torneig infantil d’hoquei patins que es farà a la tarda, també tindran lloc diferents activitats com una subhasta benefica d’objectes cedits per esportistes i artistes, exposicions, actuacions musicals i exhibicions esportives. De totes formes, el calendari definitiu amb tots els horaris i actes no es tancarà fins al proper 8 d’abril.
 
Font: akopsdstick
Imatge de complement
Éric Abidal y Marc Torra, con la Fundación Joan Petit
El jugador francés es padrino del torneo de hockey patines Joan Petit, que se jugará el 25 de mayo en Sant Just Desvern

Éric Abidal recibió la visita de Marc Torra, la estrella de la sección de hockey patines del FC Barcelona, al termino de la sesión de entrenamiento. Torra le hizo entrega de una camiseta suya firmada por todo el equipo con el objetivo de que Éric Abidal la entregue a la Fundación de niños con cáncer Joan Petit para que la puedan subastar. Y es que el jugador francés del Barça es padrino del Torneo de hockey patines que cada año organiza esta fundación y que em 2013 se celebrará el próximo 25 de mayo en Sant Just Desvern.

 

La vertiente solidaria de Abidal, mucho mayor después de haber sufrido cáncer, se hace efectiva en este caso con la Fundación de niños con cáncer Joan Petit, que puso en marcha hace años el ex jugador de hockey patines azulgranaJoan Torner. Este año se celebra la 13ª edición del Torneo de hockey patines Joan Petit, de la que el jugador francés del FC Barcelona es padrino.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats