Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

- Sant Cugat Creix

Imatge de complement
Ampliar imatge Link
Imatge de complement
Ampliar imatge Link
Fer de Pares
Auditori CAR - 7 d'Abril de 2016 de 19:00 a 20:30
Enllaç:  Video Fer de Pares 
Imatge de complement
Ampliar imatge Link
DIA DEL CAPITA - Sala Polivalent CAR Sant Cugat - 10-març-2016
El 1r Dia del Capità de SantCugatCreix posa de nou en valor la carta ètica de l'associació

SantCugatCreix ha apropat de nou la Carta Ètica als clubs que l'han signat a través d'una de les figures que formen una plantilla esportiva: el capità. El 1r Dia del Capità ha aplegat jugadors, tècnics i directius a la Sala Polivalent del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, en una cita en què el psicòleg esportiu de SantCugatCreix Albert Casorrán ha proposat treballs en grup per desenvolupar els punts de la Carta Ètica.

Membres del Club Voleibol Sant Cugat, el Club Rugby Sant Cugat, el Patí Hoquei Club, el Junior, el Mira-sol Baco, el Gimnàstica Sant Cugat Esportiu i la Unió Esportiva Sant Cugat han protagonitzat una jornada iniciada per una xerrada a càrrec de Casorrán, en què s'han explicat els punts de la Carta. Tot seguit, hi ha hagut un taller dinàmic per equips en què s'ha barrejat jugadors de diferents clubs, una tasca que ha conclòs amb una taula rodona en què s'ha posat en comú les conclusions establertes.

Els valors en l'esport han centrat el treball dut a terme pels assistents, uns valors orientats tant en els companys com en els àrbitres i rivals. A més, la intenció d'aquesta jornada ha passat pel contacte interdisciplinar entre diferents esports i edats, a fi d'adquirir elements els uns dels altres. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha estat l'encarregat de donar la benvinguda a la sessió.

Font: cugat.cat

Imatge de complement
Ampliar imatge
DIA DEL CAPITA - Sala Polivalent CAR Sant Cugat - 10-març-2016
La jornada de valors de Sant Cugat Creix, un èxit sense precedents

La Carta Ètica de Sant Cugat Creix reuneix gairebé 150 capitans i 50 delegats de set clubs al CAR, en el Dia del Capità.

Prop de 150 capitans i 50 delegats de les 7 entitats adherides a la Carta Ètica de Sant Cugat Creix han participat aquest dijous, 10 de març, en el Dia del Capità, que ha organitzat Sant Cugat Creix al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. Són el Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat, Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i Unió Esportiva Sant Cugat.

Jornada pràctica:

En una jornada eminentment pràctica, dirigida per Albert Casorrán, psicòleg esportiu de Sant Cugat Creix, l'associació ha treballat amb els jugadors i jugadores la transmissió dels valors en l'esport, a través de deu estacions i una taula rodona amb capitans i capitanes de primers equips, com Xavi Serrallonga, Nico Gómez, Maria Rosa Tamburini, Mònica Martínez i Carla Rodríguez, entre d'altres. També s'ha lliurat el decàleg de la Carta Ètica de Sant Cugat Creix. “Els valors fan ser millor jugador”, ha assegurat Casorrán.

Amb aquesta trobada, que ha durat dues hores, Sant Cugat Creix ha aconseguit reunir set clubs esportius de la ciutat en una sola activitat, de caràcter formatiu.

En la seva intervenció, Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha assegurat que el Dia del Capità “és una jornada pionera” i que la figura del capità en un equip “té un rol destacat i ha d'exercir amb responsabilitat”.

 

Els pares, els següents protagonistes:

La pròxima activitat de la Carta Ètica de Sant Cugat Creix tindrà lloc el dijous 7 d'abril, a les 19 hores, a l'Auditori del CAR de Sant Cugat. Llavors, la jornada formativa anirà encarada als pares dels esportistes.

Font: TOTSantCugat

Enllaç:  TOTSantCugat 
Sant Cugat podria ser Ciutat Europea de l’Esport al 2017

Sant Cugat optarà a ser Ciutat Europea de l’Esport 2017, una distinció que atorga l’European Capitals of Sport Association (ACES) a les ciutats que destaquen per la seva activitat esportiva i que entre d’altres permet augmentar i millorar les polítiques esportives de la ciutat i tenir l’oportunitat de participar en diferents subvencions de la UE amb altres ciutats.

La proposta l’ha feta l’associació Sant Cugat Creix, que treballa en la línia de dotar de major projecció social i econòmica a l’esport santcugatenc amb propostes com aquesta. “Com a Ajuntament ens hem compromès amb la proposta que han fet els clubs”, ha dit l’alcaldessa, Mercè Conesa, que també ha afegit que faran “tots els contactes que faci falta per esdevenir Ciutat Europea de l’Esport 2017”.

Albert Salarich, president de Sant Cugat Creix, ha explicat que “l’Ajuntament és qui ha de sol·licitar-ho. Aquest organisme haurà de veure si complim amb els requisits per ser-ho al 2017, i aleshores hi ha tota una sèrie de passos i de molta feina a fer per reunir informació, fer un dossier de candidatura, presentar les activitats, treballar amb totes les entitats...”.

 

Foto oficial de Sant Cugat Creix

Aquest diumenge 15 de novembre Sant Cugat Creix ha fet la seva segona fotografia oficial (la primera es va fer el 16 de novembre del 2014) amb la presència dels esportistes dels quatre clubs que l'integren, el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Junior FC.

En aquesta ocasió també hi han estat els esportistes del Junior FC, l'última entitat que ha entrat a formar part de Sant Cugat Creix. Entre els quatre clubs esportius sumen uns 2.800 esportistes.

Sant Cugat Creix serà una de les entitats col·laboradores de La Marató de TV3, que se celebrarà el diumenge 13 de desembre i que enguany està dedicada a la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents a Catalunya. L'associació posarà a la venda la samarreta de Sant Cugat Creix.

Imatge de complement
Ampliar imatge Link
La segona fotografia oficial de Sant Cugat Creix, el 15 de novembre
Les novetats són que hi participaran els esportistes del Junior FC, l'últim club que ha passat a integrar al Sant Cugat Creix, i que l'acte anirà a benefici de La Marató de TV3

La segona fotografia oficial (la primera es va fer el 16 de novembre del 2014) de l’associació Sant Cugat Creix està prevista que es faci el diumenge 15 de novembre, a les 10.30 hores, també a la plaça del Rei. Hi participaran els jugadors/es, entrenadors/es i directius/ves dels clubs de l’associació, que està integrada pel Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Junior FC.

En aquesta ocasió, també hi estaran els esportistes del Junior FC, l'última entitat que ha entrat a formar part de Sant Cugat Creix. Entre els quatre clubs esportius sumen uns 2.800 esportistes.

 

Amb La Marató de TV3

Sant Cugat Creix serà una de les entitats col·laboradores de La Marató de TV3, que se celebrarà el diumenge 13 de desembre i que enguany està dedicada a la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents a Catalunya. L'associació posarà a la venda la samarreta de Sant Cugat Creix.

Font: TOTSantCugat
Annex: Instruccions Foto Grup  (pdf 1.45MB)
Imatge de complement
Ampliar imatge
La Carta Ètica de Sant Cugat Creix enamora la Unió Europea
Europa finançarà la Carta Ètica de Sant Cugat Creix, l'Ajuntament de Sant Cugat, i cinc socis europeus amb 396.952 euros

L'associació esportiva Sant Cugat Creix i l'Ajuntament de Sant Cugat, ambcinc socis europeus més, han aconseguit que seu projecte de la Carta Ètica,l'E4S (Etic Sport Four)que van presentar al maig, hagi estat reconegut per laUnió Europea (UE), dins del programa Erasmus +. Es tracta d'un programa europeu que destina fons europeus fins a l'any 2020. L'atorgament del finançament es va fer públic el dijous 8 d'octubre en el butlletí de la comunitat europea.

 

Els altres cinc socis són la Scuola di Pallavolo Anderlini (Itàlia); l'ERC Iserlohn (Alemanya); l'AFC Barwell (Gran Bretanya), i les universitats de Rennes (França) i Leicester (Gran Bretanya).

 

Una subvenció de 396.952 euros

 

El desenvolupament de l'E4S és a un període de tres anys (2016-2018) i la quantitat subvencionada per Europa és de 396.952 euros. Cada soci té una subvenció concreta. La Unió Europea ha aprovat el 80% (és el màxim que atorga) del pressupost que van presentar els cinc partners. La primera accióde l'E4S serà una trobada a Sant Cugat amb tots els socis i es posarà en marxa el gener del 2016, amb un calendari d'accions definides.

 

S'han presentat fins a 40 projectes esportius, del que l'E4S s'ha situat en lasetena posició pel que fa a més dotació econòmica. També s'han presentatquatre projectes de bona governança i l'E4S, l'únic de l'Estat espanyol, ha estat el més valorat.

 

Salarich: “La Unió Europea ha reconegut el nostre projecte”

 

Albert Salarich, president de Sant Cugat Creix ha assenyalat durant la roda de premsa que s'ha fet aquest dimarts, 13 d'octubre, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, “la importància que la Unió Europea hagi reconegut aquest projecte i l'hagi puntuat tan alt”. “S'obre un camp de millora i, a més, disposem de recursos econòmics per poder desenvolupar la Carta Ètica”, ha assegurat Salarich, que també ha destacat “la relació internacional” amb altres entitats europees. “Serà un projecte actiu, un projecte de ciutat, que se'n beneficiarà”.

 

Rovira: “Gràcies a l'esport, Sant Cugat liderarà un projecte europeu”

 

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira, ha afirmat que “gràcies a l'esport, Sant Cugat liderarà un projecte europeu. Hem col·laborat en diversos, però aquest és el primer que liderarà l'Ajuntament. A Sant Cugatserem pioners, una vegada més. És un projecte il·lusionant i de gran magnitud i la Carta Ètica té un gran recorregut”.

 

Vuit clubs locals creuen en la Carta Ètica

 

Sant Cugat Creix, associació esportiva que integren el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Junior FC, és qui va idear la Carta Ètica, de la qual també estan adherits el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat Esportiu, la UE Sant Cugat i Paidos. Vinculats en la Carta Ètica hi ha uns 4.000 esportistes de Sant Cugat Creix.

 

Font: TOTSantCugat.

Sant Cugat Creix, un projecte de cooperació esportiva per seguir evolucionant

Imatge de complement
Ampliar imatge
Albert Salarich: "Per a Sant Cugat Creix, la Carta Ètica és un element clau"
Àlex López Puig
Esports La Carta Ètica s'estructura en dos eixos: els valors i el codi ètic. Per fomentar-la i donar-la a conèixer, Sant Cugat Creix organitzarà durant el 2015 diferents accions i activitats
Sant Cugat Creix ha presentat aquest dimarts, 16 de desembre, al vespre, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, la Carta Ètica, "un element clau en el nostre projecte". Albert Salarich, president de Sant Cugat Creix, ha assenyalat que un grup de persones liderat per Carme Ponte, secretària del Club Voleibol Sant Cugat, "ha treballat durant molt de temps" per elaborar aquest document, en el que s'ha agafat com a referent els models del Club de Rugby Sant Cugat i de la Scuola di Pallavolo Anderlini (Itàlia). 

Carme Ponte, responsable de la redacció de la Carta Ètica, ha explicat que aquest document "és la primera cosa de la que vem parlar al Sant Cugat Creix. Teniem uns valors comuns". També ha afirmat que "perquè sigui exitós, l'hem de fer nostra".

La Carta Ètica
La Carta Ètica proposa "pensar en nosaltres amb una perspectiva ètica; estar oberts al diàleg i a la discussió; assumir la responsabilitat de les nostres decisions; construir una convivència sempre renovada; millorar la qualitat de vida i el nostre treball, i mantenir el focus en el respecte a nosaltres mateixos i als altres". 

Aquest document també pretén "ser una eina capaç d'actuar com una guia en la solució dels problemes que apareguin en la pràctica de l’esport; proporcionar referències sòlides de comportament; expressar de forma clara els compromisos assumits en termes d’identitat, valors i pautes de comportament, i actuar com un "gran pacte” entre tots els subjectes que pertanyem a la mateixa comunitat esportiva".

Els valors i el codi ètic
La Carta Ètica de Sant Cugat Creix s'estructura en dos eixos: els valors i el codi ètic. Pel que fa als valors, els tres clubs que integren SantCugatCreix detallen que "formem part d’un model esportiu amb un primer equip motor d’un projecte formatiu de base i volem que el talent que generem es pugui desenvolupar a Sant Cugat. El nostre model esportiu es resumeix amb aquest principi: Primer la base. Som formadors de persones a través de l’esport, generem talent per tal que els esportistes puguin competir al màxim nivell a Sant Cugat. El seu programa detalla que "els nostres valors comuns estan tots relacionats amb la formació de bones persones, de millors ciutadans" i són respecte, compromís, solidaritat, treball en equip, confiança, esforç, perseverança, responsabilitat i humilitat.

El segon punt, el codi ètic, presenta un decàleg dirigit a jugadors/es, entrenadors, pares i directius. Cada estament té el seu propi decàleg de comportaments.


Jugadors, entrenadors, directius i l'alcaldessa. FOTO: Localpres

Ajuntament, Escola d Art i Disseny i Paidos, col·laboradors

Per dur a terme la Carta Ètica, Sant Cugat Creix compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, l'Escola d Art i Disseny de Sant Cugat i Paidos.

Activitats del 2015
Per fomentar i donar a conèixer aquesta Carta Ètica, Sant Cugat Creix organitzarà durant el 2015 diferents accions i activitats com un concurs de dibuix sobre el decàleg d’esportistes a les escoles de Sant Cugat; l'elaboració de disseny gràfic, il.lustració dels valors i la carta ética, i xerrades formatives a càrrec de Pep Marí, cap de psicologia del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, sobre els decàlegs per a tècnics, formadors, pares i jugadors.

També durant el 2015 Sant Cugat Creix vol publicar, en suport paper, la Carta Ètica, i organitzar una jornada per a directius, en una jornada que aproparà esport i empresa. 

Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, que ha presidit l'acte, ha qualificat Sant Cugat Creix com "un projecte novedós" i que "vol sumar". Conesa ha assegurat que la Carta Ètica de Sant Cugat Creix "respón el que demana el temps".

La presentació de la Carta Ètica de Sant Cugat Creix ha comptat amb la presència dels presidents del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat i Club de Rugby Sant Cugat, així com també amb directius, entrenadors, jugadors i jugadores dels primers equips.

Sant Cugat Creix, que va nèixer l'abril del 2014, compta amb un miler d'esportistes, convoca més de 60 esdeveniments esportius de primer nivell, i té més de 65 equips i 120 entrenadors.
Font: TOTSantCugat.
Imatge de complement
Ampliar imatge
Enllaç:  web 
Imatge de complement
Ampliar imatge
Albert Salarich: “Sant Cugat Creix ens pot fer créixer a nosaltres, però també a la ciutat”
Pere Fernández
Entrevista Sant Cugat Creix és una associació de 3 entitats esportives que, unides, volen donar resposta al creixement que han experimentat en els darrers anys
El Club de Rugby Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Patí Hoquei Club Sant Cugat formen Sant Cugat Creix, una associació creada a partir de la necessitat de trobar recursos i mecanismes per fer créixer aquests clubs. Uns clubs que actualment disposen d’un equip –o en el cas del Patí, dos– en la primera o segona categoria estatal i que comparteixen la mateixa filosofia: cohesionar l’entitat apostant pels jugadors formats a casa. Sant Cugat Creix va néixer a partir de la idea que la unió i la suma d’esforços pot ser més profitosa pels clubs, que no pas si treballen cadascun per separat. Albert Salarich, membre de la junta directiva del Patí Hoquei Club Sant Cugat, en va ser el precursor.

Què tenen en comú el Club de Rugby, el Club Voleibol i el Patí Hoquei Club Sant Cugat? 

Són tres clubs de la ciutat que estan creixent i que fa temps que estan treballant bé l’esport de base. La filosofia d’aquests clubs és apostar per la gent de casa perquè és la manera de cohesionar tota la línia formativa. I són tres clubs que, a conseqüència de fer les coses bé, han assolit categories altes. El que ens hem trobat els tres clubs és que mantenir aquests equips en aquestes categories suposa canvis importants en molts aspectes. 

De quins canvis estem parlant? En l’aspecte esportiu, econòmic? 
El tema és que has de decidir entre estar o no estar en aquestes categories altes. Si decideixes no estar-hi, el problema que et trobes és que els jugadors marxen i suposa un problema esportiu. Però la conjuntura no només és esportiva. També hi ha una conjuntura econòmica: el fet d’estar a categories altes i a lligues estatals t’obliga a tenir un pressupost més gran. També en l’aspecte organitzatiu es necessita adaptar l’estructura del club. Tot això ho pots fer de manera individual o, per què no, unint esforços amb altres clubs que es troben en la mateixa situació i que tenen la mateixa filosofia, que necessiten treballar aquest vessant esportiu, que tenen desplaçaments llargs... Quan som tres els que ens posem a pensar, sorgeixen moltes més oportunitats.

L’eslògan de Sant Cugat Creix és “Créixer i fer créixer la ciutat”.
Creiem que Sant Cugat Creix ens pot fer créixer a nosaltres, però també pot fer créixer la ciutat, ja que al final també estem generant activitat econòmica. És a dir, d’una banda, hem d’intentar trobar recursos i treballar de manera comuna en totes les parcel·les on puguem fer-ho, però, de l’altra, no hem de perdre de vista que Sant Cugat, en l’aspecte econòmic, té un entorn molt potent. Jo crec que es pot treballar en un projecte on hi hagi un benefici social entre aquest col·lectiu esportiu i totes aquestes companyies. 

Són optimistes amb el projecte? 
Jo estic segur que tindrem resultats. De fet, ja n’hi ha alguns, pel que fa a establir col·laboracions. Estem treballant en tots els apartats, en la coordinació de viatges, en gestió de compres, en temes de material amb marques... En el vessant social, ja tenim redactat el Codi Ètic, i ara estem mirant de poder fer alguna acció conjunta amb altres institucions de la ciutat per poder-lo difondre. Sant Cugat Creix ha de ser una eina per vehicular totes aquestes coses que si hagués de gestionar un sol club seria molt més difícil.

Esportivament parlant, com poden créixer aquests tres clubs? 
Créixer vol dir que si en l’àmbit esportiu tens un club com el Club Voleibol que està a Superlliga 2 i que pot fer el salt a Superlliga, ho pugui fer i es pugui mantenir en aquesta categoria perquè la seva base ho suporta. Al final, l’objectiu és que el club es posi a l’altura dels seus esportistes. Sense tornar-nos bojos i sense tirar la casa per la finestra. El president del Club de Rugby Sant Cugat, el Maurici Benito, parla de retenir el talent. I es tracta d’això, de retenir el talent però d’una manera natural, no a qualsevol cost.

Això que dèiem de cohesionar la base quan tens equips sèniors en categories altes. 
Si tu fas això, la franja de l’adolescència la cohesiones. El que manté un nano al club és que pugui competir. Aquest és el principal raonament esportiu.

S’emmirallen en algun projecte com el de la Fundación Deporte Alcobendas o l’Scuola di Pallavolo Anderlini, que es van presentar a Esade? 
Concretament, el model de l’Alcobendas és un model d’organització de ciutat, una ciutat que és molt similar a la nostra. La iniciativa també va néixer de manera molt similar, des dels clubs, i després la ciutat se la va fer seva. En l’aspecte públic es va fundar un patronat que és qui impulsa aquesta activitat. Ells tenen molt clar que hi ha uns clubs, em sembla que són cinc, que els donen visibilitat, i després hi ha tota una sèrie de clubs que també es beneficien d’aquesta acció. Per tant, és una realitat que hi és i està funcionant. L’Scuola di Pallavolo Anderlini és un club que en l’àmbit privat ha crescut a base de fer activitats. Fent aquestes activitats tenen directament vinculats 1.800 esportistes i gairebé 4.000 sota el paraigua. Ha passat de ser una entitat a ser una empresa.

I són models exportables? 
Evidentment! A veure, nosaltres tenim la nostra realitat, no es pot fer exactament el mateix. Però sí que en traiem la mateixa conclusió: anant plegats es pot fer. En el cas de l’Alcobendas, ho fan amb el suport d’un patronat i ho impulsa la mateixa ciutat. Aquí som les entitats les que ho impulsem i de moment comptem amb totes les bones intencions de col·laboració de la ciutat.

Sant Cugat Creix està oberta perquè altres entitats de la ciutat s’hi sumin?
Nosaltres no tanquem la porta a ningú. Però també és veritat que ara estem en fase de construcció, i que si fóssim molts a tirar-ho endavant seria molt més complicat. Nosaltres ho vam tenir molt clar. Vam dir: tenim una necessitat real ara mateix, tirem-ho endavant i segur que ja arribarà el moment que s’hi afegiran altres entitats. Si després hi ha clubs que estan creixent i arriben a estar en la mateixa situació que nosaltres, unim-nos. 

Hi ha entitats que consideren que Sant Cugat Creix és incompatible amb la Coordinadora d’Entitats Esportives. Què n’opina?
Si s’han queixat és per desconeixement. La coordinadora és una entitat que la va fundar un exdirectiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que en un moment en què va estar a punt de desaparèixer un directiu del club, es va posar al capdavant. La coordinadora ha fet una feina molt important. I de fet, els tres clubs de Sant Cugat Creix en continuem formant part. Però la Coordinadora d’Entitats Esportives i Sant Cugat Creix tenen objectius diferents. Si hi ha algú que critica això és per desconeixement del projecte.

Als clubs ja es viu el fenomen Sant Cugat Creix. La gent s’ho creu.
I això és fantàstic! És un fenomen que jo també l’he observat. M’estic trobant gent que em parla del Sant Cugat Creix sense saber que hi estic a dins, pares del club, per exemple. Als pares els ha arribat molt bé. La veritat és que cada club s’ho ha fet seu, i aquella idea que potser inicialment va ser meva, ara ja no és així. És de cada club. Tothom està molt il·lusionat a treballar en aquesta direcció. 

Sant Cugat està en un bon moment esportiu pel que fa a clubs. El futur serà millor?
Sí. Veig que hi ha molts clubs, i no només nosaltres tres, que estan fent les coses bé. Quan es treballa la base i s’inverteix per tenir els millors tècnics possibles, els resultats arriben.

La fotografia de Sant cugat Creix, diumenge 16 de novembre
La fotografia oficial dels esportistes que formen part de l'associació Sant Cugat Creix es farà, finalment, el diumenge 16 de novembre, a les 16 hores, a la plaça del Rei.
Imatge de complement
Ampliar imatge
Un miler de persones, a la foto gegant de Sant Cugat Creix
2014-11-16

Sant Cugat Creix, associació formada pel Club de Rugby Sant Cugat,Patí Hoquei Club Sant Cugat i Club Voleibol Sant Cugat, ha reunit a un miler de persones a la plaça del Rei, entre jugadors, entrenadors, directius i pares de les tres entitats, aquest diumenge a la tarda. El motiu, fer una gran foto amb el Monestir de fons i ajuntar, per primera vegada des que es va crear l'associació, els integrants de les tres entitats.

Sant Cugat Creix va néixer amb objectiu comú de tres clubs de sumar esforços i establir sinergies per créixer de manera sostenible i assolir els seus reptes esportius amb jugadors, principalment, formats a les seves bases. L'acte d'aquest diumenge s'havia de fer inicialment el diumenge 28 de setembre, però es va haver de suspendre per culpa de la pluja.

Conesa: "Un projecte on sumem"
A l'acte hi ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, qui ha dit que "Sant Cugat creix a través dels vostres clubs, a través de les escoles esportives, i a través dels valors. Estem molt orgullosos que se'ns presenti un projecte tan il·lusionant, un projecte on sumem, on anem junts, on volem ser més i volem ser encara millor".

A part de fer la foto, que era el motiu principal de l'acte, el 
president de Sant Cugat Creix, Albert Salarich, ha explicat que "també serveix per donar-nos a conèixer entre els clubs, i per a què els esportistes vegin què tenen al darrere. Perquè al final som escola i som esport de base, malgrat que aquest esport de base ha anat evolucionat i avui tenim uns equips sèniors que estan en categories estatals".

El Codi Ètic, a punt
Segons el president de l'associació, el Codi Ètic, amb el qual es porta treballant força temps, ja està gairebé a punt: "Estem acabant de detallar una sèrie d'activitats que farem durant el 2015 al voltant del Codi Ètic. El presentarem abans de final d'any. El Codi Ètic és una carta ètica que va dirigida a esportistes, a formadors, a pares, i a directius. El que podem avançar és que amb aquests quatre col·lectius farem activitats formatives durant tot l'any que ve, i també es faran acords i convenis per donar-nos a conèixer plegats. Ens agradaria molt poder-ho difondre a les escoles, per a què els nens també puguin conèixer aquesta manera de treballar."

Imatge de complement
Ampliar imatge Link
Fotos de l'Alba Tarrés
Enllaç:  Fotos 
Imatge de complement
Ampliar imatge

Aquest diumenge, 16 de Novembre, estem tots convocats, pares i jugadors, a les 15:30 hores a la plaça de l’Ajuntament per fer-nos la foto de grup Sant Cugat Creix. Us adjunto instruccions.

Imatge de complement
Ampliar imatge
Jornades SantCugatCreix Gestió Multiesportiva Esport Empresa
El proper divendres 24 d'octubre EsadeCreapolis i SantCugatCreix presentem conjuntament diferents models de gestió multiesportiva i exemples de relació esport-empresa, i per això hem convidat institucions de diversos àmbits. Els oients que convida EsadeCreapolis seran majoritàriament empreses i també alumnes dels darrers cursos de MBA i gestors esportius. 
 
Col·laboració, esforç, objectius, evolucionar, innovar, gestionar... El món de l’empresa i de l’esport tenen molts aspectes en comú i poden aprendre molt l’un de l’altre. I creiem molt positiu presentar als gestors d'empreses presents casos reals d'institucions que treballen i innoven per generar activitats socials, culturals i esportives amb un clar benefici social.
 
Hi estan convidats la Fundacio Futbol Club Barcelona, la SP Anderlini (Itàlia), la Fundal (Alcobendas) i SantCugatCreix, entitat que presideixo, i ens agradaria molt comptar amb la vostra presència durant la jornada.
 
Trobareu info de la jornada a l'enllaç següent: http://esade.me/Jornadas-SantCugatCreix

Us hi esperem!
Annex: Documentació  (pdf 790.73KB)
SUSPES ACTE PRIMERA FOTO SANTCUGATCREIX
2014-09-27

Degut a la previsió de forta pluja a les 17 hores a Sant Cugat, amb un 95% de probabilitat, hem decidit SUSPENDRE l’acte de demà. Informarem quan tinguem la nova data


Imatge de complement
Ampliar imatge
1ª FOTO DE GRUP DE SANT CUGAT CREIX
28 de Setembre de 2014

El proper diumenge 28 de setembre a la tarda farem la primera Foto de Grup SantCugatCreix, una imatge històrica a la qual no pot faltar ningú dels que en formem part, el Rugby Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Patí Hoquei Club Sant Cugat.

 

PROGRAMA:

  1. 17:00h Tothom convocat davant de l’Ajuntament de Sant Cugat.
  2. 17:30h Anirem caminant tot el grup fins a la Plaça del Rei (lateral del Monestir).
  3. 18-19h Foto de Grup de tots/es els esportistes i familiars de SantCugatCreix.

 

MOLT IMPORTANT:

  • Es prega màxima puntualitat, som molts i volem anar a l’hora.
  • Assistència obligada per a TOTS els/les esportistes (no podeu faltar a la foto).
  • Tothom amb la samarreta de joc.
  • Delegats, tècnics i tothom que pugui amb el polo o roba del vostre club.
Imatge de complement
Ampliar imatge
SANT CUGAT CREIX ja està preparant la logística dels desplaçaments per a la temporada 2014-15.
14 d'agost de 2014

SANT CUGAT CREIX ja està preparant la logística dels desplaçaments dels primers equips del Volei Sant Cugat, el Rugby Sant Cugat i el PHC Sant Cugat per a la temporada 2014-15.

Imatge de complement
Ampliar imatge Link
SantCugatCreix i EsadeCreapolis rubriquen un acord de col·laboració

El grup SantCugatCreix ha tancat un acord amb EsadeCreapolis per treballar conjuntament temes relacionats amb el món de l'empresa i l'esport. El president del grup, Albert Salarich, remarca que volen generar contingut com xerrades, seminaris i altres iniciatives formatives.

Es tracta d'un intercanvi de coneixements entre les dues parts. Com assegura el president de l'associació, Albert Salarich, SantCugatCreix aporta coneixement de l'esport i EsadeCreapolis investigació, innovació i cooperació.

Aquest acord ja ha permès concretar algunes accions fins a finals d'any i ja treballen en la programació de 2015. L'acord també inclou que els tres clubs llueixin a les samarretes EsadeCreapolis.

Des que els tres clubs que integren SantCugatCreix, el Volei Sant Cugat, el Patí Hoquei i el Rugby Sant Cugat, van oficialitzar la seva unió, el projecte avança amb pas ferm. Van presentar aquest projecte de cooperació entre clubs a l'Ajuntament, a la Secretaria General de l'Esport i també al CAR Sant Cugat. I Ara, abans que no acabi l'any volen presentar-se a la ciutat. Ho faran el 28 de setembre amb una exposició itinerant que s'inaugurarà al hall de l'Ajuntament, on romandrà durant la primera setmana. Després continuarà pel Claustre del Monestir, el CAR, Esade i alguns equipaments esportius de la ciutat.

Salarich reconeix que treballen en diferents fronts alhora sense oblidar un dels principals objectius, la recerca de patrocinis.

La creació d'una Carta de Valors, que vol ser el compromís d'esportistes, tècnics, pares i directius, i un seminari on s'analitzarà el model multiesportiu són altres àmbits de treball de SantCugatCreix.

Imatge de complement
L'Associació Sant Cugat Creix presenta el seu projecte a Ivan Tibau
21 de maig de 2014

L'associació esportiva Sant Cugat Creix, integrada pel Club Voleibol Sant Cugat, el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Club Rugby Sant Cugat, ha presentat aquest dimecres el seu projecte davant el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau. El president del Volei Sant Cugat, Miquel Martínez, destaca que Tibau s'ha mostrat interessat per aquesta iniciativa.

Després de gairebé dos mesos d'existència, el Sant Cugat Creix ha fet un pas endavant i s'ha reunit amb Ivan Tibau. Els representants d'aquests tres clubs han explicat d'on neix aquesta idea i quins són els objectius. El president del Volei Sant Cugat, Miquel Martínez, destaca que aquest projecte és molt potent i calia que Ivan Tibau conegués la seva existència.
 

Miquel Martínez

Ha estat una reunió cordial per explicar el nostre projecte.

Escolta-ho

 


El Sant Cugat Creix ja ha explicat el seu projecte a l'alcaldessa, Mercè Conesa, i també al president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Joan Salabert.

 

Imatge de complement
Neix SantCugatCreix
15 d'Abril de 2014

Avui el Rugby Sant Cugat el Club Voleibol Sant Cugat i el Patí Hoquei Club Sant Cugat, hem presentat l'associació esportiva, SantCugatCreix.

Aquesta societat vol ser una plataforma de cooperació entre clubs, neix per buscar recursos de manera conjunta, per potenciar el model d'esportista santcugatenc i acompanyar als nostres esportistes des de la base fins al màxim nivell esportiu, aconseguint retenir el talent a la nostra ciutat.

Les tres entitats sumem més de 800 esportistes de base, 3.200 familiars i més de 10.000 persones que segueixen els equips dels clubs. Sant Cugat Creix serà una realitat el 15 de maig quan les assemblees de tots tres clubs donin el vistiplau a aquest nou grup.

Imatge de complement
Link
Cugat.cat
15 d'Abril de 2014

 El Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Rugby Sant Cugat i el Club Voleibol Sant Cugat funden l'associació esportiva, Sant Cugat Creix. La nova plataforma, presentada aquest dimarts, neix per buscar patrocinadors de manera conjunta, potenciar el model d'esportista santcugatenc i apostar per un projecte esportiu de cooperació. Sant Cugat Creix serà una realitat el 15 de maig quan les assemblees de tots tres clubs donin el vistiplau a aquest nou grup.

Els tres clubs tenen molts punts que els uneixen com són un model de formació basat en el planter, un model econòmic similar i uns primers equips que competeixen a nivell estatal. Aquestes similituds han fet que les tres entitats s'ajuntin en una nova associació, Sant Cugat Creix, que busca enfortir els vincles entre tots ells i treballar de manera conjunta per dotar de majors recursos econòmics i esportius als tres clubs. El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Marzá, vol que s'aprofitin les sinergies existents entre les tres entitats.
 

Francesc Marzá

Els desplaçaments que fem no han de ser assumits pels socis. Des de l'associació volem trobar solucions.

Escolta-ho

Mauri Benito

Els clubs han de seguir buscant el seu micropatrocini. L'associació buscarà patrocinadors més grans.

Escolta-ho

Miquel Martínez

No som excloents ni exclusius. Per començar ens hem posat d'acord aquests tres clubs.

Escolta-ho

 


Un altre dels punts que Sant Cugat Creix vol potenciar és l'àrea econòmica. Les tres entitats sumen més de 800 esportistes de base, 3.200 familiars i més de 10.000 persones que segueixen els equips dels clubs. Aquest fet facilita la recerca de patrocinadors segons el president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito. Benito destaca que Sant Cugat Creix s'ha de marcar el repte de trobar un espònsor global per a les tres entitats.


De moment tres són els clubs que integren aquesta associació. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, es mostra obert a l'entrada de més clubs, però ara mateix és l'inici del projecte.


Sant Cugat Creix ja s'ha presentat a l'alcaldessa, Mercè Conesa, i al regidor d'Esports, Xavier Tizón. L'Ajuntament ha vist amb bons ulls aquest projecte. La Coordinadora d'entitats Esportives també ha donat el seu vistiplau a la nova associació.
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats