Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

OK-FEM Nadalenc 2017

Imatge de complement
Ampliar imatge

L’entrenador de l’equip OK Liga femení del PHC Sant Cugat Jaume Oms amb la participació de jugadores del Club com Carmina, Mª Rosa, Judit, Ester i Laura i la col•laboració de l’Anna, han organitzat la 1ª edició de les jornades de tecnificació d’hoquei patins femení, OK Fem Nadalenc, amb la participació de 28 nenes que han gaudit de l’hoquei durant els dies 2, 3 i 4 de gener al PAV2.

Volem agrair a totes les noies que han participat la il•lusió i el compromís vers aquesta iniciativa.

Bon Any a tothom!!!

 

Imatge de complement
Ampliar imatge

Dilluns 2 - Tècnica individual i la importància del patí en l’hoquei patins.

El primer dia el dedicarem a millorar la tècnica individual tant de patí com d’estic, factor de vital importància en el nostre esport. Exercicis enfocats a millorar la conducció de bola, a millorar i adquirir nous recursos en el un contra un... tot lligat a millorar les destreses sobre els patins.

 

 

Dimarts 3 - Contraatacs: finalització i  Situacions tàctiques bàsiques.

En l’hoquei actual te moltíssima importància els contraatacs, el segon dia dedicarem a millorar aquestes situacions tàctiques que es donen tant sovint en els partits d'hoquei. Treballarem les transicions ofensives i defensives així com la definició a porteria.

 

 

Dimecres 4 - Torneig FEM-reis.

Per acabar les jornades de tecnificació farem un petit torneig on les jugadores gaudiran jugant a hoquei. Al finalitzar farem un petit pica-pica per tots els assistents.

Imatge de complement
Ampliar imatge
Annex: Full d'inscripció  (PNG 51.87KB)
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats