Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Torneig de Pasqua de Nantes

Imatge de complement
Ampliar imatge

Els conjunts aleví A i infantil B del Patí Hoquei Club Sant Cugat finalitzen en 5a i 6a posició respectivament a l'edició 20a Torneig Internacional de Nantes. L'aleví ha tancat la seva participació amb una derrota, un empat i una victòria, mentre que els infantils B han guanyat un partit, han empatat un altre i n'han perdut dos.

L'aleví A ha guanyat el partit pel 5è i 6è lloc clarament davant l'Arenys de Mar (7-1). Anteriorment, un empat a quatre (4-4) davant el Saint Omer francès i una derrota en el primer partit (6-4) contra el Merignac també francès.

Els infantils han patit dues contundents derrotes en els dos primers partits. Contra el Darmstadt alemany (11-1) i el Quevert francès (10-0). En el tercer partit han superat l'amfitrió, el Narh francès (2-1) i en el partit pel 5è i 6è lloc han empatat a dos (2-2) davant el Jonquerenc català, perdent a la pròrroga per un gol d'or. El conjunt santcugatenc ha obtingut el premi al Joc Net.

Tots dos equips han estat dirigits per Pep Mateo, entrenador del sènior femení.

Imatge de complement
Ampliar imatge
20è Tournoi International du Printemps du Rink d'hoquei patins
Nantes, 19 i 20 d'abril de 2014

El 19 i 20 d'abril el NAHR (Nantes Atlantique Roller Hockey) organitza el seu torneig 20è Tournoi International du Printemps du Rink d'hoquei patins, amb equips alemanys, portuguesos, francesos i catalans.

Categoria U15 : Arenys de Mar , PHC Sant Cugat Aleví A, Noisy , Merignac , SCRA St Omer i Nahr.

Categoria U17 : PHC Sant Cugat infantil B, Pati Jonquerenc Club , salesià , Rsc Darmstadt , Quevert , La Vendée , Nahr 1 Nahr 2.

Enllaç:  web NARH 
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats