Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Campus okPASQUA 2013

Imatge de complement
Ampliar imatge
Marc Torra, estrella convidada al Campus okPASQUA

El jugador del FC Barcelona Marc Torra ha estat convidat al Campus okPASQUA 2013 i ha compartit amb els nens i nenes les seves experiències. 

Nens i nenes del Martinenc, Vilanova, Horta i Sant Cugat estant gaudint de l'esport i la diversió, amb jocs, técnica i moltes sorpreses.

Imatge de complement
CAMPUS SETMANA SANTA - okPASQUA 2013
25, 26 i 27 de Març de 2013

DIRECTORS: ELOY GASPAR / RAMON GASCON . JUGADORS DEL PHC SANT CUGAT 
Experiència com a jugadors OKLLIGA 20 anys en equips CP VIC, CP ALCOBENDAS, PHC SANT CUGAT, IGUALADA, BLANES, LLEIDA LLISTA, TORDERA, LLORET, GEIEG. 

MONITORS: En funció dels inscrits. 
LLOC: Pavelló PAV2 
DIES: 25, 26 i 27 de Març de 2013 
Lloc d’arribada dimecres a les 9:00h aI PAV2; C/Major de rectoret, 2; 08017 BARCELONA 

08,45h – 9:00h Arribada jugadors al pavelló 
9,30h-12:30h Jocs amb patins + Tecnificació 
13:00h Recollida 

PREUS: 
70 € no socis 
65 € socis 
Germans, 10% descompte en el total de la inscripció.

Annex: Informació  (pdf 316.09KB)
Imatge de complement
Ampliar imatge

OBJECTIUS: 
Tecnificació de porters i jugadors: 
L’objectiu del campus és doble, per un costat iniciar en els bons hàbits d’entrenament als porters i jugadors més petits, centra-nos en la coordinació, el patinatge, la posició a la pista i porteria. 
Els porters treballarem amb pilotes de tenis i material divers….i pels més grans fer un treball específic en velocitat de reacció, accions de posició en joc i reforçar la parada dinàmica (treballant la parada en moviment i en situacions de visió reduïda) 
Els jugadors tractarem de millorar i augmentar la coordinació de pilota, patí i stick. Treballant velocitat de patí, posicionament a la pista segons posició del jugador. 
També volem donar un enfoc a la importància del grup, treballar la dinàmica d’equip, objectius per equips, competició….aspectes tant importants en un esport d’equip com és l’Hoquei. 

DIVERSIÓ: 
Volem que, a part de treballar aspectes tècnics de l’Hoquei, intensifiquem l’amistat, el joc, la convivència i que millor que amb activitats esportives diverses amb Jocs de pista. 

COL.LABORACIÓ ESPECIAL: 
Contarem amb la col.laboració especial de jugadors de la Ok Lliga el dimarts 26, on ens ensenyaran técnicas de xut, penals, directes i tot el que els i volguem preguntar.

Imatge de complement
Marc Torra ha signat estics, samarretes i patins
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Marc Torra, uns dels grans jugadors d'hoquei patins de la història
Marc Torra i Sayó (Tordera, 15 de setembre de 1984) és un jugador d'hoquei sobre patins català que juga a la posició de davanter.
Debutà amb 15 anys a la Lliga espanyola amb el Club Patí Tordera. Actualment és jugador del Futbol Club Barcelona. Degut a les seves condicions dins la pista per definir jugades i generar gols fa que sigui un dels jugadors clau del club blaugrana amb 28 anys.
 
Palmarès:
CP Vic:
2 Copes del Rei / Copes espanyoles (2009 i 2010)
1 Supercopa espanyola (2009)
FC Barcelona:
1 Copes del Rei / Copes espanyoles (2011)
Selecció catalana:
1 Golden Cup (2010)
1 Copa Amèrica (2010)
Selecció espanyola:
4 Campionats del Món "A" (2005, 2007, 2009, 2011)
2 Campionats d'Europa (2008, 2010)
2 Copes de les Nacions (2005, 2007)
Imatge de complement
Ampliar imatge
Marc Torra sempre solidari

El Marc també està implicat amb la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer...

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats