Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

- Premis Sant Cugat

Imatge de complement
Link

Els Premis Sant Cugat són un reconeixement a aquelles persones i organitzacions que han tingut un paper rellevant al llarg de l’any. Des del seu naixement, a cada edició s’han distingit en un acte o gala de lliurament persones, entitats, associacions o empreses vinculades a Sant Cugat que han destacat en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu, ja sigui localment o més enllà. Els Premis Sant Cugat no tenen una dotació econòmica. Consisteixen en una peça artística de l’escultor Salvador Juanpere i un diploma acreditatiu de la distinció.

 

El PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT és una de les candidatures:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha celebrat els 50 anys de l'entitat convertit en el club amb més jugadors d'hoquei base de Catalunya Fa 50 anys que el Club és punt de trobada entre pares, mares i fills que tenim l'Hoquei Patins com a vincle de relació. El treball en equip en benefici de l'entitat, és el seu principal valor. La bona entesa entre tècnics, jugadors, socis i junta directiva fa realitat els objectius de cada temporada, amb respecte per la feina de cada persona i l'esperit de col·laboració farà que s'assoleixin les fites.

+ Info: http://www.phcsantcugat.com

El període de votacions s’allarga fins a l'11 de febrer de 2018. La gala de lliurament dels Premis Sant Cugat 2017 se celebrarà el 27 de febrer a les 19:30 h al Teatre-Auditori Sant Cugat.

Annex: Informació  (pdf 96.05KB)
Enllaç:  Vota 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats