Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Premis Sant Cugat

Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge Link
El Patí Hoquei Club Sant Cugat posa la cirereta al 50è aniversari amb un Premi Sant Cugat
28 de Febrer de 2018
El Patí Hoquei Club Sant Cugat posa la cirereta a la celebració del 50è aniversari amb un Premi Sant Cugat. Amb mig segle d'història, l'entitat s'ha convertit en el club amb més jugadors d'hoquei base de Catalunya. Aquesta temporada els dos primers equips del club, masculí i femení, segueix lluitant per ascendir a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal, l'OK Lliga.

Amb 50 anys a l'esquena, el club s'ha convertit en un punt de trobada per a les persones i famílies que tenen l'hoquei patins com a vincle. El president del PHC Sant Cugat, Francesc Marzà, ha assegurat que el club seguirà creixent com a entitat de referència a la ciutat i dins el món de l'hoquei.

Francesc Marzà: "Això és un premi a tota una història, que va començar fa 50 anys amb un grup d'amics que volia jugar a hoquei i el nostre fundador, el Justo Muriel, que malauradament ens va deixar aquest estiu. Som un club de referència en el nostre esport i a la nostra ciutat, que ens veurà créixer encara més."

L'entitat ha organitzat diferents actes per a aquest aniversari amb una patinada popular i una exposició fotogràfica. El club santcugatenc va aprofitar l'efemèride per presentar l'himne de l'entitat.

Font: cugat.cat 

Imatge de complement
Ampliar imatge Link
Les personalitats s'imposen als Premis Sant Cugat

4 persones a títol individual i 1 entitat han estat distingits amb el reconeixement

Montse Moral, Marta Martí, Lluís Ribas, Joan Hidalgo i el Patí Hoquei Club Sant Cugat han estat reconeguts amb els Premis Sant Cugat 2017 per tenir un paper rellevant a Sant Cugat del Vallès. Uns reconeixements que s'han lliurat aquest 28 de febrer en una gala celebrada al Teatre-Auditori de la ciutat, i als quals optaven 14 finalistes.

 

Joan Hidalgo.

És un símbol de superació creant robots amb materials reciclats. El jove santcugatenc pateix Atàxia Telangièctasi, una malaltia degenerativa i de les anomalies minoritàries. La seva situació li suposa una pèrdua progressiva de coordinació de les extremitats, cap, ulls i un augment del risc d'infeccions. El Joan, amb l'ajuda del seu pare, es dedica a construir robots que estan fets amb materials reciclats amb l'objectiu de conscienciar sobre el medi ambient. Fa tallers mostrant a nens i nenes la seva iniciativa.

Hidalgo ha agraït a "aquelles persones que han confiat amb mi", i ha desitjat que "els meus robots serveixin per creure en el reciclatge". Per la seva banda, la seva mare ha explicat que el guardó és un "reconeixement a l'esforç de superació", remarcant que significa que "qualsevol persona és capaç de fer el que vulgui fer, sense posar-se límits".

 

Marta Martí.

Se l'ha premiat per organitzar el 30è sopar anual contra el càncer recaptant 30.000 € i per l'organització de tots els anteriors implicant ciutadans, entitats, institucions, comerços i empreses.

Martí ha destacat que pertànyer a l'associació ha estat "una de les coses més boniques que m'han passat a la vida", dedicant el reconeixement a "les bellíssimes persones que ens han ajudat".

 

Patí Hoquei Club Sant Cugat.

L'entitat ha celebrat els seus 50 anys convertint-lo en el club amb més jugadors d'hoquei base de Catalunya. Fa mig segle que aquesta entitat és punt de trobada entre pares, mares i fills. El treball en equip en benefici de l'entitat, és el seu principal valor. A més destaca la bona entesa entre tècnics, jugadors, socis i junta directiva, que s'encarrega de fer realitat els objectius de cada temporada, amb respecte per la feina de cada persona i l'esperit de col·laboració.

El president del club, Keco Marzà, ha destacat la "gran satisfacció que suposa rebre un guardó que porta el nom de la teva ciutat", remarcant que "és un premi per tota la història; una història de 50 anys que té molts protagonistes que ens han portat a ser el club que som ara".

 

Montse Moral.

Ha rebut el reconeixement com a coordinadora del Banc Farmacèutic de Sant Cugat, que fa més de deu anys que organitza una recollida de medicaments solidaris amb la participació de 9 farmàcies de la ciutat i la implicació d'una xarxa de voluntaris.

Moral ha afirmat sentir "un gran honor", en tant que és "de Sant Cugat, i jo m'estimo Sant Cugat i la seva gent". De la mateixa manera, ha fet una crida a col·laborar amb el Banc Farmacèutic, per pal·liar la pobresa que hi ha en aquest sentit.

 

Lluís Ribas.

Se li ha reconegut haver commemorat el 2017 els seus 40 anys de trajectòria artística amb l'exposició "40 anys d'exposició en exposició" al Claustre del Monestir. Després de 40 anys de trajectòria artística d'èxit, Ribas edita el llibre "Carta a la mare" on explica el seu treball realitzat en aquests anys de pintor. A banda, aquest artista promou des de fa anys, una campanya solidària contra la pòlio en col·laboració amb Rotary Club Sant Cugat amb un resultat final de 17.000 vacunes preventives posades.

Ribas ha agraït el reconeixement, i ha aprofitat per fer una crida als artistes a "dir coses", fent un "crit a la llibertat d'expressió". "Les ciutats no seran lliures si els artistes no podem expressar-nos", ha reivindicat.


La gala dels Premis

La gala de lliurament dels Premis Sant Cugat 2017 s'ha celebrat aquest 28 de febrer al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Una gala que ha tingut l'esport, i la música com a protagonistes, amb les actuacions de Josep Fadó i Ruth Sanchez interpretant Nessun Dorma, l'Escola Sant Cugat i Escola Atrezzo ballant Hip-Hop, Txell Sust i Jofre Bardagí cantant All For Love, la interpretació del poema La ciutat, de Gabriel Ferrater, i la interpretació de l'Himne a Sant Cugat amb els violoncels del Conservatori de Sant Cugat i Andrea Agustí.

Durant aquesta, s'han lliurat els Premis Sant Cugat, a més del Premi Extraordinària a tota una trajectòria, que ha recollit Gemma Mengual, i la Medalla d'Honor de la ciutat que ha estat entregada al Junior FC, amb motiu del centenari de l'entitat.

 

L'acte l'ha tancat el discurs de l'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa. En les seves paraules, Conesa, ha fet valdre el capital humà de Sant Cugat. "Sant Cugat és el resultat d'una ciutat feta a partir de la tenacitat, l'esforç i el treball de tots i totes vosaltres", ha remarcat, fent valdre els exemples d'aquells que han estat reconeguts durant la gala.

Conesa ha agraït a Mengual, Premi Extraordinari, que hagi fet arrels a la ciutat, i al Júnior, entitat distingida amb la Medalla d'Honor de la ciutat, els seus 100 anys construint ciutat. En aquest sentit, l'alcaldessa ha destacat que "les ciutats no són només edificis i carrers", fent valdre les "persones, idees i projectes". "Estic convençuda que tenim les potencialitats necessàries per aixecar la mirada i imaginar un futur d'oportunitat i de progrés social", ha afirmat, fent una crida a "aixecar la mirada per albirar i construir la ciutat del demà".

Conesa ha fet una crida a treballar conjuntament. "Sant Cugat ha de ser una suma d'idees, iniciatives, de talent i de creativitat", ha encoratjat a treballar plegats. "El progrés que volem ha de significar, sempre, més benestar i qualitat de vida", ha afirmat, assegurant que això passa per "l'enfortiment de la nostra identitat i l'autoestima com a comunitat".

Font: TOTSantCugat

Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Link

Els Premis Sant Cugat són un reconeixement a aquelles persones i organitzacions que han tingut un paper rellevant al llarg de l’any. Des del seu naixement, a cada edició s’han distingit en un acte o gala de lliurament persones, entitats, associacions o empreses vinculades a Sant Cugat que han destacat en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu, ja sigui localment o més enllà. Els Premis Sant Cugat no tenen una dotació econòmica. Consisteixen en una peça artística de l’escultor Salvador Juanpere i un diploma acreditatiu de la distinció.

 

El PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT és una de les candidatures:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha celebrat els 50 anys de l'entitat convertit en el club amb més jugadors d'hoquei base de Catalunya Fa 50 anys que el Club és punt de trobada entre pares, mares i fills que tenim l'Hoquei Patins com a vincle de relació. El treball en equip en benefici de l'entitat, és el seu principal valor. La bona entesa entre tècnics, jugadors, socis i junta directiva fa realitat els objectius de cada temporada, amb respecte per la feina de cada persona i l'esperit de col·laboració farà que s'assoleixin les fites.

+ Info: http://www.phcsantcugat.com

El període de votacions s’allarga fins a l'11 de febrer de 2018. La gala de lliurament dels Premis Sant Cugat 2017 se celebrarà el 27 de febrer a les 19:30 h al Teatre-Auditori Sant Cugat.

Annex: Informació  (pdf 96.05KB)
Enllaç:  Vota 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats