Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

11ª Copa Monestir - 2017

Imatge de complement
Ampliar imatge Link
Annex: Informació  (pdf 1009.00KB)
Imatge de complement
Ampliar imatge

L'entitat, que està celebrant el seu 50è aniversari, ha recordat la figura de Justo Muriel, un dels fundadors del club, i també ha homenatjat a Alain Rivero i Enric Escudé.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha presentat els seus 28 equips de competició, més l'Escola d'Iniciació (ara en són 40 però n'arribaran a ser més d'una cinquantena), aquest dilluns, 11 de setembre, al matí, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. Aquests 28 equips (203 jugadors i jugadores) són 2 veterans, 2 séniors masculins, 2 séniors femenins, 2 júniors, 2 juvenils, 3 infantils, 3 alevins, 4 benjamins, 4 prebenjamins i 4 prebenjamins iniciació.

 

Óscar González, nou director tècnic esportiu del club

El santcugatenc Óscar González, que la temporada passada, la 2016-2017, era el coordinador esportiu de la categoria infantil fins a l'equip sénior de 2a Catalana, és el nou director tècnic esportiu del PHC Sant Cugat, en substitució de Francesc Sucarrats, que va marxar abans de finalitzar la campanya anterior.

Jordi Raga passa a ser el coordinador esportiu de les categories infantil, juvenil i júnior i dels equips séniors de 1a i 2a Catalana. Per la seva banda, s'incorpora al club el santcugatenc David Salvatierra, que serà el coordinador esportiu de les categories prebenjamí, prebenjamí iniciació, benjamí i aleví, així com el director de l'Escola d'Iniciació. Finalment, Jaume Oms segueix en la coordinació esportiva de la línia femenina de l'entitat i màxim responsable tècnic dels dos equips séniors femenins. El club té un total de 27 entrenadors i monitors, i 37 delegats.

 

Imatge de complement
Ampliar imatge

Reconeixements

El PHC Sant Cugat ha homenatjat la figura de Justo Muriel, el primer president del club, que va morir el passat 22 de juny. L'entitat ha lliurat una placa commemorativa a la vídua de Muriel i a un dels seus fills. El club també ha reconegut a Alain Rivero, porter del primer equip masculí que ha fitxat pel CE Arenys de Munt d'OK Lliga, i a Enric Escudé, fins ara vocal de la junta directiva del PHC Sant Cugat però que seguirà col·laborant amb el club.

La presentació dels equips ha comptat amb la presència de Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge; Quim Pastor, secretari general de la Federació Catalana de Patinatge; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Damià Calvet, tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Keco Marzá, president del Patí Hoquei Club Sant Cugat.

Imatge de complement
Ampliar imatge

Basiana: "El PHC Sant Cugat és un club de referència a Catalunya"

Ramon Basiana ha assegurat que la Copa Monestir "és un dels grans torneigs que es fan el nostre país" i que el PHC Sant Cugat "és un club de referència a Catalunya. És el club que té més fitxes federatives del món. És un dels grans clubs del nostre país, de gran tradició de l'hoquei. És un club que sempre està el nostre costat, disposat a col·laborar en l'organització de qualsevol campionat. Aquesta junta directiva del PHC Sant Cugat té molta força".

Aquest estiu, l'Ajuntament de Sant Cugat ha fet millores al parquet del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler i a la pista petita de la ZEM Jaume Tubau. A més, Eloi Rovira ha anunciat que "ja està en tràmit la redacció del projecte de la coberta de la pista gran de la ZEM Jaume Tubau. Les obres podrien començar el segon trimestre del 2018".

Keco Marzá ha assenyalat que, un any més, el principal objectiu de l'entitat "és continuar promocionant els equips de base perquè acabin nodrint els primers equips". Pel que fa als primers equips, Marzá ha dit que "el femení competirà fins al final per intentar recuperar l'OK Lliga i el masculí també competirà per acabar la temporada lluitant per pujar a l'OK lliga".

 

Actes del 50è aniversari

Abans que finalitzin els actes de celebració del 50è aniversari del PHC Sant Cugat, l'entitat celebrarà, en unes dates encara per definir, una exposició a la Casa de Cultura, una patinada popular i una trobada d'exjugadors del club.

Font: TOTSantCugat

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats