Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Sopar del 50è aniversari

Imatge de complement
Ampliar imatge Link

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha celebrat els 50 anys de l'entitat convertit en el club amb més jugadors d'hoquei base de Catalunya. L'acte central de l'aniversari, presidit per l'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha fet aquest dissabte a la nit al Club Esportiu Valldoreix amb l'assistència de 260 persones.

Imatge de complement
Ampliar imatge

L'entitat de Sant Cugat ha organitzat un sopar dissabte

Prop de 300 persones -270- no s'han volgut perdre l'acte central del 50è aniversari del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que s'ha celebrat aquest dissabte, 17 de juny, a la nit, al Club Esportiu Valldoreix. L'acte, que ha estat presidit per l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, acompanyada del regidor d'Esports, Eloi Rovira, i Keco Marzá, president del PHC Sant Cugat, ha comptat amb l'assistència de jugadors i jugadores (el club té 29 equips), pares, entrenadors, directius i també de quatre expresidents de l'entitat, Josep Mª Vadillo, Santi Formiguera, Antoni Pérez i Miquel Soler. Toni Griera, un dels primers jugadors de la història del PHC Sant Cugat, ha estat l'encarregat de tallar el pastís d'aniversari.


Marzá: "Som el club més gran de Catalunya"

En els parlaments, Keco Marzá, ha explicat que "la història ens ha portat a ser el club que som ara, un club molt gran, el més gran de Catalunya. Som un club de referència de la nostra ciutat i de l'hoquei sobre patins català". Marzá ha ressaltat la importància dels equips de la base en aquesta entitat i ha assegurat que "la base és l'essència del nostre club, el que dona sentit al club. Treballem per la base perquè som un club de base i, per això, tenim els millors entrenadors que podem tenir".


Marzá: "Felicito als jugadors del primer equip pels valors que heu demostrat"

Marzá també ha tingut paraules d'elogi pels primers equips de l'entitat: "Sou el resultat, la conseqüència de la nostra formació de base, i el referent de la base". El president del PHC Sant Cugat ha lloat l'actitud dels jugadors del primer equip, que han demostrat el seu compromís amb el club. "Heu tingut ofertes d'OK Lliga, ofertes internacionals i ofertes econòmiques -el club no paga- i heu decidit quedar-vos. Quan hem parlat amb vosaltres, tots ens heu dit que voleu continuar perquè sou del SantCu i voleu pujar a l'OK Lliga amb elPHC Sant Cugat. Sou una pinya. I us vull felicitar pels valors que heu demostrat. Això va més enllà de l'esport". En declaracions als mitjans de comunicació, Keco Marzá ha destacat "l'excel·lent resposta dels socis (270) al sopar. Això et demostra que som una gran família". En els parlaments, el president ha anunciat que la pròxima setmana el club visitarà a Justo Muriel, el primer president i un dels fundadors de l'entitat, i li lliurarà una placa de reconeixement.

 

Conesa: "Sou un dels clubs de referència de Sant Cugat"

 

Mercè Conesa, que ha lliurat una placa al PHC Sant Cugat "en commemoració als 50 anys d'història i d'èxits" ha assegurat en els parlaments que "han estat 50 anys d'història, de bona feina i de portar el nom de Sant Cugat arreu de Catalunya i de l'Estat espanyol. Sou un club molt important, el més gran de Catalunya en nombre de fitxes federatives, i un dels clubs de referència de la nostra ciutat".

 

Més actes del 50è aniversari

 

Els pròxims actes del 50è aniversari del PHC Sant Cugat seran una exposició fotogràfica i una patinada popular per Sant Cugat. Des que el club va presentar el programa d'actes el 14 de desembre , ja se n'han fet 6: un concurs de dibuix infantil (logotip i imatge corporativa del 50è aniversari); l'organització de la Copa de la Princesadescobriment de la placa commemorativa del 50è aniversari al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler; l'organització del Campionat de Catalunya de Clubs Juvenil, el nou himne del club, i aquest sopar.

També cal destacar que aquesta temporada 2016-2018, el PHC Sant Cugat ha rebut la Medalla d'Or i Diploma de Mèrit de la Federació Espanyola de Patinatge i que també s'ha fet oficial que Sant Cugat serà una de les subseus del World Roller Games 2019.

 

Font: TOTSantCugat

Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Annex: Llista de persones confirmades  (pdf 30.65KB)
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats