Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

- CapraboSport

Imatge de complement
Ampliar imatge
Què es CapraboSport?

Com tots ja sabeu, el Patí Hoquei Club Sant Cugat forma part de l’associació SantCugatCreix juntament amb el Club Rugby Sant Cugat, el Júnior FC i el Club Volei Sant Cugat per promocionar l'esport a la ciutat. 

 

SantCugatCreix ha signat un acord de col·laboració amb CAPRABO, el qual ens retornarà el 4% de totes les compres que socis i familiars fem a Caprabo, de moment, durant el proper any. 

Imatge de complement
Ampliar imatge
Com hi pots participar?

Per això necessitem la vostra col·laboració per vincular les targetes CAPRABO de tots els socis i/o familiars (si ja en tenen o noves targetes en el cas que no en tinguin)  a SantCugatCreix.

 

·    Els que ja tinguin targeta CAPRABO, han d'omplir el formulari que us adjunto.

·    Els que no tinguin targeta CAPRABO, els en facilitarem una i hauran de completar el mateix formulari amb el nº de targeta que els donarem.

Cada soci pot tenir fins a 3 targetes CAPRABO vinculades a SantCugatCreix, per tant, cada família pot entregar 3 formularis completats (familiars i/o amics).


Penseu que es un ingres extra pel Club, molt necessari i per tant ens hauríem d'afanyar a tenir el màxim de targetes el més aviat possible. 

 

Les meves dades de contacte per qualsevol dubte: 

Núria Bordas (nbordasroca@gmail.com / 616426585)

 

Annex: Formulari  (pdf 241.12KB)
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats