Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

7ª Copa Monestir - 2013

Imatge de complement
Ampliar imatge Link
http://hoquei.phcsantcugat.com/copamonestir
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge Link
Les seleccions catalanes d'hoquei sobre patins s'adjudiquen la 7a Copa Monestir
Àlex López Puig
Hoquei patins Tant el combinat masculí com el femení han guanyat el Patí Hoquei Club Sant Cugat, aquest dimecres, Diada Nacional de Catalunya, al Pavelló 2 de Sant Cugat
PHC Sant Cugat 2 - Catalunya 4

PHC Sant Cugat: Ramon Gascón, Brandon Carrara, Borja Jiménez, Eloy Gaspar i Bernat Tobíes -cinc inicial-, Xavi Rubio, Pablo Soler, Marc Yepes i Marc Bea

Catalunya: Elagi Deitg, Joan Castañé, Adrià Martos, Jordi Gabarra i Dani López -cinc inicial-, Jassel Oller, Joan Muntaner, Pol Macià, Jordi López (p.s.) i Adrià Salvadó

Gols: 1-0 (13') Xavi Rubio, 1-1 Dani López (14'), 1-2 Dani López (27'), 1-3 Joan Muntaner (37'), 1-4 Jassel Oller (45'), 2-4 Eloy Gaspar (47')

Àrbitres: Josep Gómez i Marc Soler

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler

Públic: 300 espectadors


PHC Sant Cugat 1 - Catalunya 7

PHC Sant Cugat: Cristina Elie, Anna Espriu, Blanca Soldevila, Carolina Escobar i Judit Navarro -cinc inicial-, Ariadna Masmitjà, Marta Nache (p.s.), Carmina Tambirini, Anna Farrés i Laura de los Santos

Catalunya: Cate Ortega, Anna Casarramona, Laia Castro, Marta Mompart i Clàudia Miret -cinc inicial-, Laura Puigdueta, Berta Busquets, Nara López, Cristina Vegas (p.s.) i Marta Figuerola

Gols: 0-1 Anna Casarramona (10'), 0-2 Laia Castro (17'), 0-3 Laura Puigdueta (22'), 1-3 Carolina Escobar (24'), 1-4 Anna Casarramona (33'), 1-5 Clàudia Miret (42'), 1-6 Marta Mompart (43'), 1-7 Laia Castro (47')

Àrbitres: Josep Gómez i Marc Soler

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler

Públic: 300 espectadors

Les seleccions catalanes absolutes masculina i femenina han guanyat, al Pavelló 2 de Sant Cugat, aquest dimecres, 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, la setena edició de la Copa Monestir d'hoquei sobre patins, que organitza el Patí Hoquei Club Sant Cugat. El combinat català masculí s'ha imposat a un PHC Sant Cugat que, tot i els pocs entrenaments de pretemporada que ha fet fins ara, s'ha mostrat molt competitiu i ha ofert un bon joc. Per la seva banda, el PHC Sant Cugat femení, que enguany estrenarà categoria a l'OK Lliga, no ha pogut fer res per aturar una selecció catalana que ha estat superior.

Barberà: "És un dia molt especial i emotiu"
Josep Maria Barberà, avui seleccionador català d'ambdues categories, ha explicat que "és un dia molt especial i emotiu. És un dia per gaudir-lo". També ha dit que els espectadors "han pogut viure dos partits molt intensos on el més important és que ha guanyat l'hoquei sobre patins". Barberà ha definit el primer equip masculí del PHC Sant Cugat com un conjunt "que barreja la veterania i la joventut. M'ha sorprès molt positivament i farà una gran temporada".

Miquel Soler, president del PHC Sant Cugat, ha assegurat que "a la Copa Monestir sempre intentem portar equips de primer nivell, com ho és Catalunya". 

Homenatges a Pol Carulla i Elisenda Gassó
El PHC Sant Cugat i les seleccions catalanes han homenatjat Pol Carulla i Elisenda Gassó, que han decidit deixar la pràctica activa de l'hoquei sobre patins i que les últimes temporades han defensat els primers equips del club esportiu santcugatenc.

Presentació dels equips
Entre un partit i l'altra, el PHC Sant Cugat ha fet la presentació oficial dels 23 equips més l'Escola d'Iniciació per aquesta nova temporada 2013-2014. Aquests 23 equips són 2 sèniors masculins, 2 sèniors femenins, 1 sub-23, 2 júniors, 2 juvenils, 3 infantils, 2 alevins, 3 benjamins, 4 prebenjamins i 2 prebenjamins d'iniciació.
Font: TOTSantCugat
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Homenatge a Elisenda Gassó
Imatge de complement
Ampliar imatge
Homenatge a Pol Carulla
Imatge de complement
Ampliar imatge
VII EDICIÓ DE LA COPA MONESTIR DE SANT CUGAT DEL VALLÈS.
11 de Setembre de 2013

 

El proper dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, el PHC Sant Cugat organitza la 7a edició de la Copa Monestir de Sant Cugat del Vallès. 
 
La jornada va nèixer amb l'objectiu de ser una trobada de primer nivell nacional i internacional d'hoquei patins, i de donar a conèixer l'hoquei patins de qualitat a la ciutat de Sant Cugat i, per extensió, als aficionats catalans. I també de donar a conèixer la nostra ciutat arreu.
 
Amb aquestes set edicions que duem podem dir que hi han passat equips de 1a linia: Els primers equips de FCB, el Reus Deportiu, l'Igualada, el Blanes, Selecció de França, el Campió de la Bundeslliga...
 
Enguany us presentem una altra vegada uns convidats d'excepció dins del Trofeu de la Copa Monestir. El jugaran les SELECCIONS CATALANES ABSOLUTES masculina i femenina, amb jugadors de les màximes categories de l'hoquei patins, l'OK Lliga. Uns equips que dirigeixen els seleccionadors catalans Jordi Camps com a Seleccionador Nacional masculí i en Josep Ma Barberà com a Seleccionador Nacional femení.
 
D'altra banda pel nostre club, el PHC Sant Cugat, orgullosos de que coincideixin, per primer cop a la nostra història, ambdos equips (masculí i femení) en competicions estatals com son la 1a divisió i l'Oklliga femenina. Serà l'estrena dels primers equips davant l'afició al pav2.
 
Així aquest 11 de setembre al matí a la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler de Sant Cugat del Vallés a les 10h jugaran els equips femenins, després donarem la benvinguda a tots els equips de la base del club (enguany 24) i clouran els equips masculins a les 12,30h.
 
Per a Miquel Soler, president del PHC Sant Cugat, “esperem que la jornada sigui una festa de l'hoquei patins català i que serveixi també per presentar a la nostra ciutat els equips sènior masculí i sènior femení del PHC Sant Cugat per a la present temporada, com també la resta de jugadors i jugadores de l'entitat, enguany.”

 

Catalunya ja té seleccionats per a la Copa Monestir

Selecció masculina per a la Copa Monestir de Sant Cugat

JORDI GABARRA (Barcelona)
ADRIA SALVADÓ (Barcelona)
POL MACIÀ (Barcelona)
ELAGI DEITG (Igualada)
JASSEL OLLER (Igualada)
JOAN MUNTANER (Igualada)
JORDI LÓPEZ (Tordera)
ADRIÀ MARTOS (Tordera)
JOAN CASTAÑÉ (Tordera)
DANI LÓPEZ (Calafell Tot l'Any)

Selecció femenina per a la Copa Monestir de Sant Cugat

CRISTINA VEGAS (Bigues i Riells)
ANNA CASARRAMONA (CP Manlleu)
LAURA VALL (CP Manlleu)
YOLANDA FONT (CP Manlleu)
LAIA CASTRO (CP Manlleu)
BERTA BUSQUETS (HC Palau de Plegamans)
LAURA PUIGDUETA (HC Palau de Plegamans)
CLAUDIA MIRET (CP Vilanova)
MARIA FIGUEROLA (CP Vilanova)
CATERINA ORTEGA (CP Vilanova)

Pel PHC Sant Cugat, aquesta Copa Monestir és un orgull perquè enguany coincideixin, per primer cop a la història, els seus dos equips masculins i femenins en competicions estatals a l’OK lliga Femenina i a la Primera Divisió Estatal. Per a Miquel Soler, president del PHC Sant Cugat, esperem que la jornada sigui una festa de l'hoquei patins català i que serveixi també per presentar a la nostra ciutat els equips sènior masculí i sènior femení del PHC Sant Cugat per a la present temporada, com també la resta de jugadors i jugadores de l'entitat.

 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats