Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

XXIII Torneig Ciutat St.Cugat

Imatge de complement
Ampliar imatge
23è Torneig Ciutat de Sant Cugat
del 12 al 14 de setembre

 

El Patí Hoquei Club Sant Cugat domina al 23è Torneig Ciutat de Sant Cugat
Pere Fernández
Hoquei sobre patins Fins a deu equips del club han aconseguit guanyar en la seva categoria. Hi han participat clubs des de la categoria prebenjamí d'iniciació fins a júnior
La 23a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat, que organitza cada any el Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha tornat a ser un èxit, tant de participació com de resultats. Els equips locals han aconseguit un total de deu títols. Han estat campions en les seves respectives categories el prebenjamí d'iniciació A, el prebenjamí A, el benjamí A, el benjamí C, l'aleví B, l'infantil A, l'infantil B, el juvenil A, el juvenil B i el femení de Primera Catalana. 

La resta d'equips guanyadors han estat el CH Vilassar, en categoria prebenjamí d'iniciació, i el CH Caldes, en categoria prebenjamí. Han participat equips del CP Vic, CP Vilanova, Shum Maçanet, Caldes Recam Laser, FC Martinenc, CH Vilassar i Patí Hoquei Club Sant Cugat. Les categories del campionat han anat de prebenjamí iniciació fins a júnior, i el sistema de competició han estat triangulars o un sol partit.

Balanç molt positiu
Keko Marzà, president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha assenyalat que "els resultats han estat molt positius i la coordinació en l'organització ha estat molt bona". Ha destacat especialment el paper dels "pares, mares i voluntaris que ens han ajudat durant aquest llarg cap de setmana". El Torneig Ciutat de Sant Cugat fa 23 anys que es realitza i és un dels més duradors pel que fa a tornejos esportius santcugatencs. Aquesta darrera edició s'ha fet els dies 12, 13 i 14 de setembre.
Font: TOTSantCugat
 
Imatge de complement
Imatge de complement
Ampliar imatge
Annex: Calendari  (jpg 93.89KB)
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats