Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Presentació de l'Himne

Presentació de l'Himne del PHC Sant Cugat
9 de juny de 2017 - Casa de Cultura - 21h

Imatge de complement
Ampliar imatge Link

Escolta l'himne que el PHC Sant Cugat ha creat per al seu 50è aniversari.

Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge

S'ha presentat en un acte molt emotiu, que forma part del programa d'activitats del 50è aniversari del club

En un acte molt emotiu, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha presentat el nou himne del l'entitat, en un dels actes del seu 50è aniversari. L'himne, que dura 2 minuts i 20 segons, l'ha escrit Ignasi Bassó i l'ha musicalitzat Xavi Manyoses, director de la Coral La Pinya, una coral d'adults de l'escola Pins del Vallès de Sant Cugat. Bassó va ser directiu del PHC Sant Cugat i president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat i, en l'actualitat, és un dels actors de l'obra santcugatenca Pedra i Sang i també dibuixant.

Imatge de complement
Ampliar imatge
Bassó: "Ho he fet pel club. Ha estat un honor"
 
En els parlaments, Bassó ha explicat que "quan m'ho van demanar, no vaig poder dir que no. Ho he fet pel club. Ha estat un repte personal i tot un honor poder-ho fer". Manyoses ha afirmat que "és un himne amb majúscules. La lletra està escrita amb sentiment".
Imatge de complement
Ampliar imatge

 

Marzá: "Aquest himne és una senya d'identitat"

Keko Marzá, president del PHC Sant Cugat, ha reconegut que "estic molt emocionat pel que he escoltat i sentit. Aquest himne és un regal que esperàvem amb moltes ganes. És un dels actes principals del 50è aniversari. Amb aquest acte seguim escrivint la història del PHC Sant Cugat, un altre capítol important. És una senya d'identitat". Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha expressat que "la lletra recull l'esperit de què és aquest club. És un himne amb un to de modernitat".

Imatge de complement
Ampliar imatge Link

Enric Escudé i Marta Teruel, protagonistes

La presentació de l'himne s'ha fet aquest divendres, 9 de juny, a la nit, a la Sala d'Actes de la Casa de Cultura, amb l'assistència de més d'una cinquantena de jugadors i jugadores, pares, directius i exdirectius i expresidents del PHC Sant Cugat. L'acte l'ha presentat el vocal de la junta directiva del PHC Sant Cugat, Enric Escudé, que ha destacat la feina que està desenvolupant Marta Teruel al capdavant de la comissió del 50è aniversari del club.

Font: TOTSantCugat

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats