Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Clara Escudé, debut prematur

Imatge de complement
Ampliar imatge Link
La jugadora aleví Clara Escudé debuta amb només 13 anys a l'Ok Lliga
La jugadora aleví del Patí Hoquei Club Sant Cugat Clara Escudé ha debutat amb només 13 anys amb el primer equip aquest diumenge davant el Santa Maria del Pilar a la setena jornada d'OK Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal. Escudé ha substituït Cristina Elié a la segona meitat i ha completat una bona actuació sense encaixar cap gol.
 
Fet insòlit a l'OK Lliga d'hoquei patins amb el debut de la portera més jove de la història en aquesta competició. La jugadora aleví de 13 anys Clara Escudé és la protagonista després d'ocupar la porteria vermell-i-negra a la segona meitat quan Cristina Elié havia rebut la targeta blava. Just sortir i sense poder escalfar, la jove portera va aturar una falta directa de l'equip madrileny.
 
Les visitants posaven a prova la resistència d'Escudé que va edixar la porteria sense encaixar cap gol i a més el Patí Hoquei va guanyar per 2 a 1. L'entrenador de l'equip, Pep Mateo, destaca les intervencions d'Escudé.
 
Mateo augura un futur important d'aquesta jugadora, però de moment cal tocar de peus a terra. El tècnic del Patí Hoquei creu que Escudé pot tenir més oportunitats durant la temporada.
 
Escudé tornarà a jugar amb l'aleví A integrat per nois i que s'han classificat per disputar la Copa Federació.

 

Font: cugat.cat 

Imatge de complement
Ampliar imatge Link
Enllaç:  Video 
Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats