Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Pol Carulla

Imatge de complement
Ampliar imatge
Un reconeixement sincer a un gran jugador i millor persona
Pol Carulla (22/06/1980) penja els patins al PHC Sant Cugat

 

Pol Carulla, de només anys, deixa l'hoquei sobre patins. I ho fa al Sant Cugat, on ha jugat unes quantes un bon grapat de temporades tot i haver jugat en un bon grapat d'equips. Un d'aquests és l'Alcoi on em vaig fer persona i jugador, tinc grans records d’un gran grup humà amb gent Mellado, Altarriba, Ros, el preparador Jorge Llorca,... Vaig arribar a la lliga sud, vam fer dues temporades a Primera Divisió i dues més a l'OK Lliga. Un any fins i tot vam disputar la Copa del Rei. Aquell també és un lloc especial perquè és on vaig conèixer la meva dona.

La següent parada va ser el Caixa Penedès Vilafranca. Van ser tres anys molt intensos, amb dos ascensos a OK Lliga i un descens. Va ser una llàstima que aquell grup no tingués continuïtat, ja que hi havia grandíssims jugadors com Anguita, Ares, Camprubí, Torelló i companyia.

De Vilafranca, Pol Carulla va anar a parar al Cerdanyola, a Primera Divisió i al final ha tornat a casa. He tingut la sort de poder acabar jugant a Sant Cugat, on he pogut gaudir de tres anys molt competitius a Primera, a Lliga Nacional Catalana i enguany a la Primera Divisió. Aquí he jugat amb gent a qiu jo havia entrenat. Tant d'ells com del Sant Cugat segur que en sentireu a parlar ben aviat.

Ara, Pol Carulla sent que ha arribat el moment de deixar-ho. Arribats a aquest punt no podia demanar res més a aquest esport i he decidit posar punt i final a l’etapa de jugador, tot i que no tanco cap porta a mig termini. De moment vull desconnectar, gaudir de la família i provar d'altres coses. Carulla ens explica que se'n va sense cap títol. He estat un jugador d’equip i crec haver fet bons amics, he après a guanyar, a perdre i m'ho he passat molt bé competint. Per mi aquests són els millors títols.

L'home dels ascensos

Si bé Pol Carulla no té títols, sí que té un bon grapat d'ascensos, possiblement un dels jugadors en actiu que més en posseeix, concretament 8, mentre que de descensos només n'ha patit un. En una primera etapa al Sant Cugat (1998/99 a 2000/01), va assolir dos ascensos, de Segona Catalana a Primera Catalana i tot seguit a Nacional Catalana. De la temporada 2001/02 a la 2005/06, Carulla va ser a Alcoi on va pujar de la Lliga Sud a la Primera Divisió i d'aquesta categoria a l'OK Lliga. Les tres temporades següents va jugar al Vilafranca. La 2006/07 va pujar a l'OK Lliga, la 2007/08 va perdre aquesta categoria, i el curs 2008/09 va tornar a pujar amb el Vilafranca a la màxima categoria. L'any 2009/10 el va passar al Cerdanyola i de la 2010/11 fins a l'actualitat ha jugat de nou al PHC Sant Cugat on ha assolit dos ascensos més, un a Nacional Catalana i l'altra a Primera Divisió.

  • Font: OKCAT

 

Enllaç:  OKCAT 
Imatge de complement
Ampliar imatge
Un capità dins i fora de la pista
Imatge de complement
Ampliar imatge
Un líder
Imatge de complement
Ampliar imatge
Un exemple per a tots
Imatge de complement
Ampliar imatge
Competitiu, treballador i humild
Imatge de complement
Ampliar imatge
FELICITATS I GRACIES
Imatge de complement
Ampliar imatge
Son 28 anys gaudint de l'hoquei... ara la familia l'espera.
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats