Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Campionat Catalunya Infantil'14

Imatge de complement
Ampliar imatge
FC BARCELONA, CAMPIONS DE CATALUNYA INFANTIL
El passat cap de setmana va donar-se el tret de sortida dels Campionats de Catalunya de l’hoquei base. En categoria infantil el FC Barcelona es va proclamar campió, mentre que en júnior la medalla d’or va ser pel CE Noia.

El campionat de categoria infantil es va celebrar a les instal•lacions del GEIEG (Girona) que es va saldar amb un èxit sense precedents en tots els nivells. El president de la territorial gironina, Benjamí Pons es va mostrar molt satisfet pel desenvolupament del campionat: “ tots els estaments implicats: equips, jugadors, àrbitres, tècnics, públic, institucions locals, club seu han fet possible que aquest campionat infantil hagi estat un èxit a nivell esportiu i organitzatiu”. Pons va agrair a tothom la seva predisposició “ fa goig veure les grades plenes de gom a gom i l’extraordinari fair play que s’ha viscut. Això fa afició”.

La final de Catalunya es va disputar entre el FC Barcelona i el CP Manlleu. Els joves jugadors blaugranes dirigits per Óscar González es van adjudicar el Campionat de Catalunya desp´res d’imposar-se per 5 a 1. Ambdós equips representaran a la Federació Catalana en el proper campionat estatal.

L´acte de clausura va comptar amb la presència de Jordi Formatjé cap de la secció d´hoquei patins del GEIEG, Francesc Cayuela President del GEIEG, Josep Pujols, delegat d'Esports de la Generalitat de Catalunya,Isabel Muradàs, Regidora d´Esports de l'Ajuntament de Girona iBenjamí Pons Vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge. 

Benjamí Pons va felicitar a tots els participants i també va convidar a tothom a la pròxima cita de l´hoquei patins infantil al Campionat de Seleccions Territorials que enguany es celebrarà a Olot el dies 13, 14 i 15 de juny.

CLASSIFICACIÓ FINAL

1er. F.C. BARCELONA
2on. C.P. MANLLEU “A”
3er. C.E. VENDRELL “A”
4rt. C.H. CALDES “C”
5è. IGUALADA H.C. “A”
6è. C.H. CALDES “A”
7è. C.P. RODA “A”
8è. C.P. VOLTREGÀ
Enllaç:  FECAPA 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats