Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

15ª Joan Petit Nens amb Càncer

Imatge de complement
Ampliar imatge Link
15ª FESTA-TORNEIG JOAN PETIT NENS AMB CANCER

Els nens i nenes d'escola del PHC Sant Cugat han estat convidats a la 15ª Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer que aquest any organitza el LLEIDA LLISTA BLAVA.

GRACIES!!!

Imatge de complement
Ampliar imatge
Paraules d’en Joan Torner, President Amics Joan Petit Nens amb Càncer

Benvolguts amics Joan Petit,

Stick content !!!!, ja fa quinze anys que celebrem la Festa Torneig Joan Petit Nens amb Càncer.

Es més que una festa i més que un torneig. De fet, ja forma part dels esdeveniments de l’any. Les ciutats i els pobles que n’han estat seu, recorden amb emoció la vivència d’haber estat partícips de l’homenatge que els més petits que comencen a fer aquest esport, l’hoquei, dediquen als infants de la seva edat que en voldrien fer i no poden, perquè s’estan enfrontant a un dels partits més importants que els ha tocat jugar, el de la lluita contra el càncer infantil.

La festa i el torneig tenen un caràcter viu, divertit i optimista i, per sobre de tot, l’objectiu de difondre l’oncologia infantil, i de donar-hi suport, ja que cada cop aboca més esforç a la superació de la malaltia.

Si cada any podem dur a terme els nostres projectes, és gràcies a l’esforç i a la dedicació de les persones que formen part del Patronat de la Fundació. Són moltes hores robades a la família, als amics i a la feina pròpia. És gràcies als professionals de la medicina, a la comissió organitzadora Joan Petit, als voluntaris…

S’hi aboca molt de temps i ningú no percep cap retribució per fer aquesta tasca que no té preu i que reverteix directament en
els objectius que ens proposem.

L’esforç i la dedicació són una part de l’èxit del Joan Petit; l’altra part és el somriure i l’agraïment que es veu a les cares dels nens i nenes que hi participen, i el somriure dels que estan ingressats i descobreixen, quan els visitem a l’hospital, que a l’exterior hi ha persones que han fet un esforç per a ells.

Al personal de les plantes d’oncologia pediàtrica i a tots els que directament o indirectament esteu implicats a millorar la supervivència d’aquests infants, moltes gràcies per la vostra feina.

JOAN TORNER I CORCOY
PRESIDENT AMICS JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER FUNDACIÓ

Imatge de complement
Ampliar imatge
Annex: Horaris i activitats  (jpg 152.90KB)
Imatge de complement
Ampliar imatge
Paraules d’en Bojan Krkic, el nostre padrí

Amics i amigues de la Fundació, és un gran orgull que hagueu pensat en mi per apadrinar la Festa-Torneig Joan Petit nens amb
Càncer – Lleida 2015.
La curació d’un càncer no és només una qüestió mèdica. A part de la gran feina que fan els nostres metges, és molt important que tots hi posem el nostre granet de sorra: molta solidaritat, comprensió i màxim suport.

En aquest sentit, la tasca que fa la Fundació és admirable, i tots tenim l’oportunitat de col•laborar-hi participant a la Festa-Torneig d’enguany (15 edicions ja!)

Espero trobar-vos el proper 6 de juny a Lleida i que participeu d’una gran jornada d’esport, sensibilització i recaptació de fons.

Desitjo de tot cor que aquesta edició sigui un gran èxit i que la gaudiu tant com ho faré jo!

Ens veiem a Lleida!

Imatge de complement
Ampliar imatge

La Fundació

Fundació Amics Joan Petit – Nens amb Càncer

Compte per col·laborar amb la Fundació  Amics Joan Petit – Nens amb càncer:

ES76 2100 0514 1801 0092 7996

Com a homenatge a la lluita de tots els Joan Petits, la Fundació Joan Petit – nens amb càncer organitza cada any una Festa-Torneig en una població diferent perquè els més menuts s’ho passin bé jugant el seu primer partit d’hoquei.

També s’organitzen tot un seguit d’actes que pretenen implicar la ciutadania, el teixit associatiu, el sector empresarial i els agents socials per tal de donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per als equips de recerca dels nostres hospitals.

Fundació Amics Joan Petit- Nens amb càncer-
c/ Vidal i Barraquer,6  17300-BLANES
Fundació Reg. 2105  NIF. G-17824160
e-mail:correu@joanpetit.net
www.joanpetit.net
Tel 972.353274
Fax 972.353274

Si voleu visitar la web oficial de la Fundació Joan Petit Nens amb càncer feu clic

aqui

 

logo_joanpetit300
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats