Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Projecte d'entitat

FILOSOFIA DEL CLUB: La nostra raó de ser
La practica del Hoquei Patins és la nostra raó de ser, per tant, la nostra principal tasca és la de oferir el millor equip tècnic, i les millors condicions per a la seva pràctica, per tal d'assolir la millor qualitat en la formació esportiva i el millor nivell en la competició.
El treball en equip
El treball en equip en benefici de l'entitat, serà el nostre principal valor. La bona entesa entre tècnics, jugadors, socis i junta directiva farà realitat els objectius de cada temporada.
Amb respecte per la feina de cada persona i l'esperit de col·laboració farà que s'assoleixin les fites.
Les nostres normes
La nostra entitat, es regeix per uns estatuts aprovats per la assemblea i per un codi de règim intern que tots els socis i jugadors han de respectar. El nostre Club és punt de trobada entre pares, mares i fills que tenim l'Hoquei Patins com a vincle de relació. Al voltant d'aquesta premissa es considera que ningú està obligat a formar part del club i per tant assumeix les seves normes internes.
El projecte esportiu
La definició del projecte esportiu es farà a partir de l'anàlisi de la realitat del Club. Escoltant els consells i directrius dels tècnics, per tal de seguir donant la màxima qualitat en la pràctica del nostre esport.
Donar confiança a un responsable tècnic que impulsi el projecte i que coordini les diferents tasques en l'àmbit esportiu.
Els mitjans
Per aconseguir els objectius esportius, cal impulsar la recerca de recursos econòmics.
Espònsors i anunciants que aportin els recursos econòmics necessaris per portar a terme el projecte esportiu.
Elaboració d'un dossier de presentació i objectius del club per presentar a les diferents empreses i institucions de la ciutat per tal que ens tinguin presents a l'hora de col·laborar.
Volem ser bons esportistes dins i fora de les pistes
Com entitat esportiva, vetllarem perquè el nostre esperit i comportament tant a dins com a fora de les pistes sigui el més esportiu possible. Ens farem respectar però mantindrem sempre un esperit dialogant i conciliador per tal de ser conseqüents amb la nostra voluntat de formació cap els jugadors i jugadores.
Fugirem dels conflictes gratuïts que no aportin cap benefici per l'entitat i que es moguin exclusivament per motius temperamentals.
Volem ser bons esportistes dins i fora de les pistes.
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats