Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Articles d'interès

Conferències/Xerrades
SER NOMES PARES

Partim de la base que, en els pavellons, no solament es formen jugadors professionals d'hoquei patins. D'aquests, en sortiran finalment uns pocs. Nosaltres entenem que, en els pavellons, també es formen persones. Si volen, persones motivades per rendir al màxim de les seves possibilitats; aprenentatge que els hi valdrà per a altres moltes coses en la vida.
De vegades, veient el comportament d'alguns pares, temem ser els únics que reconeixem en aquest esport una eina ideal per a forjar persones. De vegades, l'hoquei sembla l'excusa perfecte per projectar il·lusions i frustracions. Altres, es converteix en el hobbie familiar del cap de setmana. En resum, massa sovint se'n fa un mal us de les possibilitats formatives d'aquest esport.
Si els sembla bé, classificarem els diferents tipus de pares que habiten els pavellons on es celebren els partits que disputen els seus fills. Aprofitarem l'ocasió per suggerir unes pautes d'actuació a mesura de les necessitats de cada tipus de pares. Això sí, des del més absolut respecte a la figura i a la labor dels pares.

Llegiu tot el text clicant a 'Document'...

Josep Marí.
Psicòleg del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.
pmari@car.edu

Document  (pdf 84.56KB)
Conferències/Xerrades
Conclusions I Congres Internacional "Mujer y Hockey sobre Patines Femenino"

14-17 de desembre de 2006, Gijón (Astúries)

Presentem a continuació algunes de les conclusions resultants de l'I Congrés Internacional "Dona i Hoquei sobre Patins". Un Congrés que va versar sobre la igualtat de gènere en l'esport i especialment en el món de l'hoquei sobre patins.

Llegiu tot el text clicant a 'Document'...

Document  (pdf 38.35KB)
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats