Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Notícies

10/07/2019
El Patí Hoquei, peça clau en l'organització dels World Roller Games

 

Voluntaris WRG 2019 Ampliar imatge

El Patí Hoquei Club Sant Cugat col·labora amb una desena de voluntaris a l'organització dels World Roller Games que es disputen fins dissabte al PAV-2 de la Rambla del Celler.

Els capitans del primer equip masculí, Pau Gilabert, i del femení, Maria Rosa Tamburini, són algunes de les peces claus en l'organització.15 seleccions són les que participen en aquesta competició tant masculina com femenina.

Un cop s'inicia el partit, l'equip de voluntaris ha de fer diferents tasques. L'aigua sempre recarregada a la nevera, comprovar que les xarxes estan perfectament tensades i que el parquet està sec són algunes de les funcions bàsiques. El control de taula també és una tasca important per al bon desenvolupament del campionat. El capità del primer equip, Pau Gilabert, i la capitana del femení, Maria Rosa Tamburini, juntament amb Miki Soler són el nucli dur organitzatiu, entre els jugadors i membres de la Junta que conformen l'equip devoluntaris. Tamburini ressalta la bona harmonia existent entre els voluntaris i el comitè organitzador i defineix aquesta experiència com a 'única'. 

Font: Cugat.cat

Enllaç:  Noticia CUGAT.CAT 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats